Figyu! Én azt mondom, 11 e km -nél rakd rá simán az új dugót, hengert, kész. Aztán hallgatózz! Ha kiüti, azt megteszi 2 e km alatt, és szépen fog hangosodni,a végén mint egy kávédaráló, na ha erősen hangosodik, azonnal szét kell szedni! De ezt meg fogod hallani, ha így alakul!
Zotya, aszondod kéne új hajtókar? 11ezer km után? az a 2 szorulás hivatalosan csak 1, mert az elsőnél mint mondtam, csak szépen leállt a moci, nem volt semmiféle csikorgás meg vészkuplung.
Hát a vashüvely legfőbb baja, hogy folyamatosan kopik, és szépen hordósodik, ellenben a nicasillal... DE a tapasztalat az, hogy 20-25 e km-t így is szépen elfutnak, akkor felfúrják 0,25 mm-el nagyobbra, és újra mehet... SZerintem bátran vágj bele, sokkal jobb, ha egy új vashüvely van benn, mintha egy kitudja milyen bontott nicasilos henger!
Ráadásul ha ez szorul meg, egy fúrás, 3-4 e Ft max, új dugó, és repül tovább! De nem fog megragadni csak azért, mert vashüvelyes!
(Muszahasié is olyan, és kérdezd meg, milyen fordulatokat leforgott neki tartósan! AZ övé le van átételezve, mint állat, és folyton visít, mégis bírja! )
Hát legalább használod és azt odaadom 30-ért és vatta uj aztán téped a száját és kikötöd a szar olajzásod de ha vársz hozatok külföldről mindenféle kitet és akor lehet lesz dugom is hozzá
Egyébként emlékeim szerint te is meg akartad venni, aztán elálltál a vásárlástol amiatt az "apró" húzás miatt....
Zotya, aszondod kéne új hajtókar? 11ezer km után? az a 2 szorulás hivatalosan csak 1, mert az elsőnél mint mondtam, csak szépen leállt a moci, nem volt semmiféle csikorgás meg vészkuplung.
Ismerem aki árulja ezt a hengert.
Ráadásul ha ez szorul meg, egy fúrás, 3-4 e Ft max, új dugó, és repül tovább! De nem fog megragadni csak azért, mert vashüvelyes!
(Muszahasié is olyan, és kérdezd meg, milyen fordulatokat leforgott neki tartósan! AZ övé le van átételezve, mint állat, és folyton visít, mégis bírja! )
http://www.kepesmotor.hu/motor...
így viszont rohadt napszámlálás van hónapokig. és az nagyon fos.
http://bikepics.com/pictures/4...
ez a kép pedig a kettes 6+1 felömlővel: