sziasztok srácok az lenne a kérdésem h. most szeretnék másik bukót venni néztem 1 agv t 60ért(80-ról leértékelve) és 1 uvex et 60ért 90ről leértékelve(yamahánál) pontosan nemtudom h. milyen ennek a tipusa (de mind a kettő sportmocissisak) hogy mi a véleményetek télleg túl drága az agv ahhoz képest amit tud és hogy nem basznak e át azzal az uvex izével amiről őszintén én még soha nemis hallottam,de állítólag pro sisak.
Nah télen nagy felújítás lesz szal gyűjtöm az infókat.. az RS első telójába melyik oldalon van a rugó? miért jó hogy csak 1 van benne? yah meg a másik.. ha dugócserénél kicserélem a csapágyakat meg a tűgörgöket csak egyedül a hajtókart nem.. akkor annak mi baja lehet? szétszáll vagy mi lehet a tré vele?
nekem is vashüvelyes a hengerem a cagiván, 6 e km-nél szét lett húzva és semmi jelét nem mutatta annak, h galiba lenne, már 10e környékén fut..és nekem is megy úgy,ahogy kell..
A minőség megifzethető áron felénk azt jelenti hogy korrekt áron kapsz minőséget.
Egyébként nekem az rémlik, mintha a Tibi azt mondta volna, hogy gokartokba is szerelték őket és bírták a strapát. De ez kérdőjel. Halál pontosan nem emlékszem, de tudom mielőtt megvettem körbe érdeklődtem itt-ott.
Van Vásárhelyen egy pali aki csinál hüvelyt! Na oda el ne vidd a hengeredet. 2 Haveromnak is csinált és mindkettő szar lett. Nem pontosan vágta ki az ablakokat. Gyárt a Wiseco is perselyt, sztem ott vegyél ha azt akarsz bele.
Idefigyelj töki!
Ha nem tudod milyen miért kérdezed hogy nagyon szar?
Sokat nem mentem egyikkel sem. Igényes kidolgozás.
Az egyik szerelő azt mondta hogy rakott már össze vele több sross motort és nem volt semmi panasz rájuk.
csak azt nem tom a műszaki fősuli valami kamu menedzser szakkal mióta gazdasági fősuli :)
én legalább joggal mondhatom h gazdasági egyetemre járok :)))
Egy szónak is száz a vége, majd ha véletlen azé akad össze mert az alsó tűgőrgő széthullik, kidobtad az új henger árát az ablakon.
Lehet nem hullik szét. De ha mégis?
Lutris.
Egyébbiránt ne keseregj itt is van egy új RS májusban vette a gyerek és már 2szer szorult meg, de már megint végét járja...
Egyébként nekem az rémlik, mintha a Tibi azt mondta volna, hogy gokartokba is szerelték őket és bírták a strapát. De ez kérdőjel. Halál pontosan nem emlékszem, de tudom mielőtt megvettem körbe érdeklődtem itt-ott.
Ha nem tudod milyen miért kérdezed hogy nagyon szar?
Sokat nem mentem egyikkel sem. Igényes kidolgozás.
Az egyik szerelő azt mondta hogy rakott már össze vele több sross motort és nem volt semmi panasz rájuk.
én legalább joggal mondhatom h gazdasági egyetemre járok :)))
figyelj ő a gazdasági főiskolán tanul, csak tudja
SV 1000 a garázsban a menő
Minőség megfizethető áron.
Lehet nem hullik szét. De ha mégis?
Lutris.
Egyébbiránt ne keseregj itt is van egy új RS májusban vette a gyerek és már 2szer szorult meg, de már megint végét járja...
Tyt meg már azt sem tudja,hogy most milyen motorja van és mit is kell cserélni rajt