Az enyém Af1 de a blokkja majdnem ugyan az nekem az 5-nek volt hangja de nem recsegett csak fütyült meg jobban rezonált a blokk. Most hogy szétszedtem a blokkot a fogaskerék és a tengely között lévő tűgörgő görgői keresztben álltak.
jahh.. ha mást nem,akkor simsonnal..:D de hiába van hideg, most h csak csüt.től vok ottohn, és ráadásul 2 hónapig be voolt vonva az A korl.om, amint kisüt a nap, nem bírok magammal...
mér fújná el :D az én kombim is maszsív kis gépezet,főleg mióta leültettük nyáron kapja is az 1.3as motyót ha minden jól megy,azok simán menek 150-160at
Menet özben 6ikba. Semmelyik másik fokozatban. Mondjuk alapjáraton is elég érdekes hangja van olyan csatogós. Augusztusba lett cserélve dugó meg lett furva a henger + főtengely felujitva. Azota ilyen.
Hali emberek!
Olyan gondom van hogy az RS 6.ban nagyon szar zörgő recsegő hangot ad ki. a szerelő azt mondja lánc, faterom is. De én a motortér felől hallom a zajt! Szerintetek mi lehet a gond?
Majd amikor pár év mulva nemtud lábra állni, mert anynira fájni fog a térde ettől a hidegtől, akkor ráfog jönni, hogy faszér kellett ilyen hidegben, minuszban, motorozgatni.
Elöbb még pont te mondtad, hogy hideg van, és elvan rakva a vas garázsba, mostmeg véded? Ne viccelj már.
Nem láttam még rg öccázat belűlről, de egy 4 hengeres moccot nem kicsit bonyi forgótárcsásra megcsinálni, hacsaknem v 4-es, és eccerre gyújt, de azért az akkor sem eccerű, pl az rd 500 membrános, ahogy a gp moccokis azok voltak.
Olyan gondom van hogy az RS 6.ban nagyon szar zörgő recsegő hangot ad ki. a szerelő azt mondja lánc, faterom is. De én a motortér felől hallom a zajt! Szerintetek mi lehet a gond?
italymot, annak hogy valami jó helyre bekerülj, a kapcsolatok csak szükséges de nem elégséges feltétele. Nem árt megtanulni írni sem :))
csak kinyögted amit akartam hallani
kocsibuzi
Elöbb még pont te mondtad, hogy hideg van, és elvan rakva a vas garázsba, mostmeg véded? Ne viccelj már.
Azért motoroznak még mert biztos nem akarnak BKV-zni