hát 28-as karbival mész azért eszik olyn keveset!
vegyél rá 1 nagyobbat megugrik a teljesitmény is!
nekem ha jol emlékszek 120 vagy 140-es főfuvóka volt a 28-asba
Most az enyém bejáratás után beállt olyan 6-7 l közé!Az jó fogyasztás?Néha úgy érzem mintha sok benzint kapna,mert harmadikban még húz rendesen negyedikben pedig lehörög,visszaesik a fordulat!Lehet,hogy a fuvókákat ki kellene cserélnem?Vagy tudja valaki,hogy a 28-as karbiba mekkora fuvokák vannak?
Az enyémen is 160-as polini henger volt nem ez amit el akarik adni,ezt ahoz kerestem(Vettem),és az biza megette a 9-10-et 100-on!Meg aztán meg is égettem a hengert,dugót pedig erősebb keveréket is használtam!A szerelők(Aprilia&Yamaha) azt mondták,hogy a 160-as hengerhez már jó lett volna egy nagyobb karbi,egy gyújtás beállítás,meg egy jobb kipuffogó rendszer.Én nem tudom ez így van-e valóban én nem kockáztattam mégegyszer inkább kerestem rá egy eredetit.Meg azt is mondták,hogy ezen a mocin 125-höz van beállítva,kitalálva minden,nem véletlen tették rá azt!Ezért akarom eladni a hengert!Talán ha meg lenne szüntetve a külön olajzás és mondjuk 50-es keveréket tankolnánk bele nem sülne meg a henger!Nem tudom!
ajjjjjjjjjj de értetlen vagy .
Nah, leírom még1x, legeslegeslegeslegtisztábban:
-nem én árulom a hengerszetett
-nekem is pegasom van, 160as polini szettel
-nem ragadt meg
-nyáron kapott új polini dugószettet
nameg most néztem a képidet ott van hgy feujitás és ahogy nézem ez 1 polini henger mert vékogy a hengernek a fala!
de nem bisztos bocsi ha tévetem de szerintem az
szerintem összekeversz a másik sráccal nem daytona1 vagyok, nem én akarom eladni a hengert. nekem is 160as polini van és marad is rajta, hibátlan henger, 2-300km-es polini dugattyúszettel
ja jolvan járatosan de enek ha a polininek huzogatod az szeret zabálni főkép azért takaritotam le a motorol!
azért gondolom hogy te ragasztotad emg mert ha neked még nem volt polinid akor azonal reflekszböl megcsináltatnád és rátend!
tudom magamrol amikot vetem a motrt azt is néztem 1 főnek hogy 160-as polini legyen hozá vagy rajta
csak nem érte meg rajta hagyni nekem legalábbbis
elmentem iskolába puf majdnem 1 tank benzin
amikor cibáltam neki
mongyuk jol gyorsult nem mondom de a végén szinte semit nem dobott
micsoda? megragasztottam a hengert? ezt honnan veszed? lemértem még nyáron/ősz elején a fogyasztást, igaz még járatós a motor, 80 körüli átlagtempóval 4,3l/100km
micsoda?
hát komám evet a polinivel olyn 8-10 litert!
hát ott elégé nagy baj volt ha nem evet egyáltalán semivel többet!
azért ragasztotad meg a henget mert szegény volt a keveréked!
és igy tulmelegedet merta benzin is hüti a hengert
figyelj engem is szivatak 1 szer meg ezekszerint téged is megszivatak aval a hegerel
én az enyémet whörstek dugoval adtam el!
most ha téged megszivatnak 1 drága dologal atol fügetlenül nem kel mindet olyn drágára tartanod!
Én a nyáron vettem az enyémre 125-ös használt hengerszettet 45 rugóért,ráadásul a dugó bizonytalan eredetűnek látszott így azt is vennem kellett hozzá(25 000).Akkor ez miért drága?Meg kell honoltatni(2000-3000 között megcsinálják,megkérdeztem)25-30000-ért lehet dugót venni hozzá!
Szerintem ez egy reális ár !
mi érdekel?
kuplung?
de tuti hogy kel majd szerintem!
vegyél rá 1 nagyobbat megugrik a teljesitmény is!
nekem ha jol emlékszek 120 vagy 140-es főfuvóka volt a 28-asba
hát én ijet sajna nem tapasztaltam akor nem adtam volna el rola
mongyk az enyém elégé pörgetve gyilkolászba volt a városba
mindegy de akor is nő a fogyasztás tapasztaltam
el elégé szépen
Nah, leírom még1x, legeslegeslegeslegtisztábban:
-nem én árulom a hengerszetett
-nekem is pegasom van, 160as polini szettel
-nem ragadt meg
-nyáron kapott új polini dugószettet
érteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem?
de nem bisztos bocsi ha tévetem de szerintem az
azért gondolom hogy te ragasztotad emg mert ha neked még nem volt polinid akor azonal reflekszböl megcsináltatnád és rátend!
tudom magamrol amikot vetem a motrt azt is néztem 1 főnek hogy 160-as polini legyen hozá vagy rajta
csak nem érte meg rajta hagyni nekem legalábbbis
elmentem iskolába puf majdnem 1 tank benzin
amikor cibáltam neki
mongyuk jol gyorsult nem mondom de a végén szinte semit nem dobott
hát komám evet a polinivel olyn 8-10 litert!
hát ott elégé nagy baj volt ha nem evet egyáltalán semivel többet!
azért ragasztotad meg a henget mert szegény volt a keveréked!
és igy tulmelegedet merta benzin is hüti a hengert
én az enyémet whörstek dugoval adtam el!
most ha téged megszivatnak 1 drága dologal atol fügetlenül nem kel mindet olyn drágára tartanod!
Szerintem ez egy reális ár !
roszul irtam