sziasztok valakit nem érdekel aprilia rotax 123-as alaktrész?
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
Azt írtam, hogy mivel nem volt szó a csavarokról, így a továbbiakban felmerülő költségeket nem nekem kell állnom. Mivel azt a részt tesóm bontotta le, én nem tudom milyen csavarok voltak, de szerintem M6-os imbusz fejű.... Nem valami különleges csavarok lehetnek, biztosan lehet venni is, de ha állod a posta költséget feladom neked. De szerintem nem ér annyit, Te tudod. Üdv; Zoli
sziasztok
valakit nem érdeklenek alkatrészek? rotax 123-as!
van minden ami a blokba van!csak lendkerék nincs!
van 1 zsir uj hajtókaros főtengej van 1 másikfőrengej az még ugyahogy müködőképes! akor van 1 hengerszet, blokfelek,váltók ,kuplungok,deknik ,trafó,tengejek müanyag fogaskerekek!van még 1 af1 gyári kipufogorendszer horpadásmentes és tökéletes hangu !
akor bven még 1 arow sportkipugogó rendszer is!
akor van még 1ledes index relé meg 1 sima izos relé is 1 pár tökéletes rs viszapilantótükör
stb.mongyad mi kle és né meg mondom az árat meg hogy vn e!
max 15 ezret tudok adni érte!
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
valakit nem érdeklenek alkatrészek? rotax 123-as!
van minden ami a blokba van!csak lendkerék nincs!
van 1 zsir uj hajtókaros főtengej van 1 másikfőrengej az még ugyahogy müködőképes! akor van 1 hengerszet, blokfelek,váltók ,kuplungok,deknik ,trafó,tengejek müanyag fogaskerekek!van még 1 af1 gyári kipufogorendszer horpadásmentes és tökéletes hangu !
akor bven még 1 arow sportkipugogó rendszer is!
akor van még 1ledes index relé meg 1 sima izos relé is 1 pár tökéletes rs viszapilantótükör
stb.mongyad mi kle és né meg mondom az árat meg hogy vn e!
csak 122es
de az 123as szett az 5500ft
januárban lesz majd ha kell
Megjöttek a cuccok. Köszönöm szépen! Kellemes ünnepeket!
megvan a sárvédő de kellene a 4 felfogatócsavarja is
Üdv; Zoli