Sziasztok!
Úgy néz ki nemsoká motorvásárlás előtt állok és nézegettem az Aprilia Af1-eket.Lenne egy pár kérdésem ugyanis nem nagyon ismerem őket. Ezekbe mindbe van powerszelep? Pl. 93-as Sport Pro -ba? vagy valakinek valami tapasztalat jó tanács? Esetleg eladó motor: AF1 vagy RS 125?
Sziasztok!
Sikerült vennem gyújtást, de lenne egy eladó ducati energia CDI-m. Ár megegyezés szerint. Vagy cserélném értelmees dologra! david.palszabo@gmail.com
heló
vannak bovdenjeim még tökéletesek 2500/ db! van plexim is 2 honapos karcmentes!
van gumim is oylan 95% oskak! 150-ese szélesőgü
és szerintem vannak anyáim is!
csörges meg ha 30-as vagy és fel tudnalki hivni!
tel:06307316232
és lefiáljuk!
akor küldeném egybe
km- és ford.mérő spirál, fejidomon a plexi rész hoha nem karcos és szép.. esetleg jó állapotú hátsó gumi, jajjés lehet ho tök hülye kérdés/kérés.. de a hengertalpnál a tőcsavarokra ami rámegy anya.. (11es kulcs kell hozzá..) elpattintottam az anyát,és abból kéne ha van.. akár 4db is ha jó állapotúak... azt hiszem ennyi, de még körbenézek,és ha lesz vmi akk szólok..
A 127-esnek és a 123-as a háza se egyforma, az utóbbinak a felfogató csavar közti táv nagyobb.
Ha neked eddig elektromos volt és pneumatikusat akarsz, akkor komplett 123-asra való RAVE 2-es szelep kell vegyél....
Ami közös az a gumi, müanyag a szár végén amira a gumi csatlakozik, rugó, fedél, emelő villa.
értem köszönöm, és ha a nyelvet kicserélem akkor jól fog működni mert ugyebár nem egy elven működnek a 127esnek a hátsóféken van a bovden a 123 asnak elektronikus és nekem rossz a kihúzó is meg az elektronika is azért érdeztem hogy úgy olcsóbban megúsznám ha vennék egy 127es powert
Alkatrész van... CSak meg kell találni... Meg az ára...
Az a golyó, meg rugó pedig a váltódob pozicionálása lesz szerintem... logikus, mint a lego, össze lehet rakni józan ésszel is...
meglátjuk.de mondom a nagyobb baj a váltóval összerakása lessz.van egy rugó meg egy golyó amiről fogalmam nincs hogy honnan eshetett ki.na majd alakul.még nem lessz öninditó keret,úgy sem tudom összerakni normálisan.még az öninditó nélkül elmenne mert pöcre indul tolásra is,de sajna a műanyag deklit is az fogja.meg utána megint szedjem le a lendkereket.nem.az a baj hogy 20 éves meg RV blokkos és nincs alkatrész.ezzel járok dolgozni is,hogy spóroljak egy kis benzint,de ez most betette a kaput.vissza a peugeot-ba.azért kössz.
hello a power nyelv nem egyforma a 127es nyelvnek élesek a szélei a 123as nak pedig levan gömböjitve. maga a ház ugyan ojan csak a nyelet kell átcserélni
Úgy néz ki nemsoká motorvásárlás előtt állok és nézegettem az Aprilia Af1-eket.Lenne egy pár kérdésem ugyanis nem nagyon ismerem őket. Ezekbe mindbe van powerszelep? Pl. 93-as Sport Pro -ba? vagy valakinek valami tapasztalat jó tanács? Esetleg eladó motor: AF1 vagy RS 125?