Ha nem nézel a lelkére, akkor nem tudod meg soha sem a hibát. Mit takar pontosan, hogy néha megbolondul? fogja magát leáll? vagy elkezd felforog 2-3ezerig, aztán vissza? Vagy hogy? Mit csinál? ha húzol egy ilyen " bolondulás " közben gázt, akkor milyen reakciot kapsz a motortól? Erő van benne rendesen? megy ahogy eddig?
Karburátorral minden rendben van?
hali.
na figyi,a membrán biztos nem rossz mert tegnap szétszedtem sőt egy lapot is kicseréltem benne,de ugyan azt csinálja.alapjárat van,csak néha megbolondul.viszont azt nem mondtam hogy a 3-ik sebességet tegnap kidobta hazafelé.olvastam hogy a kuplung is csöröghet.a rugó hála istennek nem tudot bemenni a hengerbe,mivel a membrán befelé csúcsosodik igy a szűrő része a karbi felé van.a lapok között meg nem fért be.nem akarom a hengert megbontani ha nem muszály,mert új tömités van benne meg be is van ragasztva valami tűzálló ragasztó-val.asszem szelep fedél-hez való.würth-ös.hát ennyi.talán mégis a kuplungot kéne megnézni nem?amúgy köszönöm a választ.
membrán lap szakadás lesz, de ezt illene szétszedni, és megkukkantani hogy milyen károkat okozott az a rugó.. Lehet hogy a dugód, hengered is kapott..vagyis valoszinü hogy kapott.
a kompresszio-t nem hallhatod, az nem hallható tudomány :)
A membránod biztosan elhalálozott, ha nincs alapjáratod. Ez tipikus jele annak..
sziasztok.
lehet hogy gáz van.segitség kellene,ma elmentem dolgozni és mire odaértem szét pergett a szivató kar a karbin.a rugót a szivómembrán-ból szedtem ki.a másik fele bele esett a levegő szűrőbe(direkt).a baj az,hogy olyan furcsa hangja van a henger fej környékén.mintha a kompressziót hallanám,de nem vagyok benne biztos.beindul meg pörög is,de az alpjárat össze visza liftezik.mondjátok hogy csak henger fej tömités .valaki segitsen.köszi.
azt hittem 125hoz kell a cucc. nekem csak 125oshoz van cuccom. 50eshez nincs blokkcuccom.