Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van. Írj rám domotorpeti@gmail.com, vagy 06-20-555-4091
Eladó egy 125-ös hátsókerék Dunlop Racing KR-133 125/55 17 gumival felnivel eggyütt 5E ft
henger + dugo rotax 123-hoz kellene ...
Eladok a kepeken lathato cuccok. es meg sokminden van. arakrol kerdezz.megegyezunk. http://picasaweb.google.com/at...
Ma levittem a szerelőhöz a gépet, és azt mondta hogy jó a kompresszió, és hogy nem érdemes szétszedni a blokkot.
Arra hogy azt mondtam neki hogy alacsony fordulaton nem megy a motor, erre azt mondta hogy ezek ilyenek hogy csak 6-7 ezertől kezdenek elhúzni:) Ez igaz lehet?

Vagy tisztítsam ki a karburátort?
Ó, szóval erről még valami határozat is van náluk..de csudálatos ...
Nem is olyan egyszerű ez a téma... jájjnekem
párba kellene 2 felni, gumi, tárcsa nélkül.
Csáo csak elsőm van! Tárcsa kell rá? Tárcsával gumival 18eft
Hali! Annál a csókánál akinél kivonták a forgalomból a gépet átirás miatt a határozatot elkell kérned és a pali lakhelyéhez tartozó okmányirodában kell kutatnod.Nem lesz egyszerű mert nem sziveen segitenek ilyen esetekben de ha ott találsz vmi normális arcot akkor megoldasz mindent.
Laci Rs 125re 3 küllős elsö hátso felnit mennyibe adsz nekem?:D
Rotax 123 alaplap + trafó eladó 70 389 6486
szerintem meg ajándék ennyiért
hello: kipufogó rendszer 35e
km-ford spirálok=2e/db
hátsótelo=12e
de ha kell minden akcióba=45e
Helló
Nincs valakinek használt füstszínű plexije?
25é csinálnak nekem ujjat sok pénzért adod:S
a termoszt olyan 5000 ft körül van a dugó meg sztem vegyél bele jobbat érdeklőd meg itt ( www.pinkmotors.hu ) valami wertex dugó vagy valami
Igen, én is attól félek hogy jobban megvágnak mint amit nyerek vele
Veszélyes a téma..
hali!

ha érdekel van egy Arrow rezóm, gyári tompítóval 20péz
Hát lehet hogy a kopresszió :)
Mert kézzel lenyomom simán a berúgókart :)

(amúgy egy kipufógódpb mennyi lehet rá? Mert olyan hangos hogy csak na :)

Holnap leviszem a szerelőhöz, megnézi :) Lehet hogy termosztt csere is lessz mert nem melegedik a víz
hello érdeklődne a kipu arrow végdobbal mennyi lenne meg egy központi hátsóteló és egy kilóméter és egy fordulatszámérő spirál
az ilyen h 6-7 ezernél kezd el húzni de lehet hogy nagyobb sebességekben nem húz úgy és akkor annyi a baj h kevés a kompreszió és az azt jelenti hogy dugócserés
próbáld ki hogy nem jár a motor beleteszed egyesbe kiengedett kuplungnál told meg és kb 3-4 méterenként kell átfordulnia a keréknek ha ez többször átfordul akkor dugócsere
Af1-et 92ig gyártottak.
heló! nekem is hasonló gondjaim voltak amikor papírozni akartam a mocit, mivel én 125/50-es ként vettem! elég bonyolult hosszú történet, majdnem rendőrég is belekerült, de hál isten meg lehetett oldani...! többet ilyenbe bele nem megyek, lehet hogy olcsóbban hozzájutsz a motorhoz de nem éri meg, mert elég szarul lehet járni!
Ma megvettem az apriliat:) Azt mondta az ember hogy 1996-os. De szerintem af-1 mert mert olyan alakja van:) de mindeggy.
Van egy baj vele az hogy nincs benne erő 6-7 ezernél kezd húzni, de már 50km/h-nál többet nem birok kihúzni belőle:(