Én is mindig ezt mondom akinek tönkrement a főtengelye, de nem hiszik el... Pedig mentem én annyit az apriliával, hogy így is 2 főtengelyt koptattam el... Az új is elkopik utóbb, a használt meg előbb...
Hello éppen ma kezdtem neki a szereléshez és megis csináltam! a kuplungba új olajat tettem bele de elötte kimostam amennyire csak lehetett folyékonyabb olajjal...és jobb lett mi az hogy...már nem görcsöl be a lábam váltásoknál...:):) a fénnyel meg igen köszönöm elég sok embert mondta ezt hogy inkább lassan menjek este v éjjel... majd megmutatod nappal...10ből 10ezt mondták..:D nagyon szépen köszönöm és köszönöm a festéshez is! ma mentem 50km és nagyon jó lett végre megtudtam érezni ismét miért váltottam 4ből 2 kerékre nyáron..ilyenkro azért még vissza vissza ülök sajnos a kocsiba..:) jövőre vmi túra? vagy találkozó? szívesen részt vennék még a párom is benne lenne! :D nah mindenkinek széles utat és vigyázzatok mert nekem ma már kezdett csúszni..igy szerintem elteszem aludni..:) képeket lehet látni az oldalom... üdv mindenkinek!jah és 5-6litert fogyaszt normális tempoban!még ennyit...
Szia! A csomagod megérkezett köszi!A tied még bevallom férfiasan még nem adtam fel,mert én nem jöttem haza a melóból posta nyitva tartása előtt,a párom viszont nem tudja elvinni mert pici babánk van! De ne aggódj megígérem hogy kedden feladom mert nem dolgozom!
Hello,Sziasztok!Eladó egy Aprilia komplett első fékrendszer.Tárcsától a fékkarig minden.Érd:e-mailban.Csere is érdekel értelmes dolgokra.üdv mindenkinek
heló
akor én aszt javaslom hogy megvan még a rosz főtngejed?
ha a kéét sonka végén jo a manet meg a fogazás akor!
vegyél 1 uj hajtókart!
tudok 1 csávót aki beleteszi neked a hajtókart csucsminőségüen!
olcson!2000-3000 ft max
nekem is ő csinálta+!
itt a link én inen vetem! 20 ezerja és minőségi olasz!
a márkálya :mazzucchelli
én eszt javaslom akor 100% hogy jo lesz!
Szép ez a Fiat festés rajta! És ez tőlem nagy dicséret, mert gyárin kívül még nem nagyon tetszett Af1 más színben...
Sajnos erősebb lámpád nem lesz. Gyenge a foncsor, gyenge a generátor. 2 db 35 W-os izzó van benn, egy H4-es, 55/60 W-os halogént elbírna, de a foncsor műanyag, megolvadhat, illetve nem jó a tükre, nem lesz jobb, próbáltam. Egy jó megoldás lenne, kivenni a gyári lámpát, és projektorosat tenni a helyére... Nyilván ahhoz konzol kell, meg lámpa, szóval egy vagyon. Egyszerűbb sötétbe lassan menni.
Ha kinyit a kipuffszeleped, az elég nagy áramot vesz fel 1s-ig, ezért elhalványodhat a világítás. Érdemes ránézni az akkura, 9 Ah-s van-e benn, mert sokszor robogóétm teszik bele. Az amíg jól fel van töltve, még indít is, csak hosszútávon nem bírja. Ugyanis sok szerelő sem tudja, hogy míg az NSR-be, TZR-be ilyen 5 Ah-s akku van, addig az Af-1-be 9 Ah-s kell. Illetve ha döglődik, az se túl jó. Mondjuk tavaszig nincs értelme újat venni.
A kuplungnál nézd meg a holtjátékot. Ha van, és nem akad a bovden, akkor csavard ki a blokk bal oldalán középen a műanyag csavart (5 Ft-os érmével lehet a legkíméletesebben) lazítsd meg a kontraanyát, és eressz a központi csavaron, hogy legeyen egy pici holtjátéka lenn. Ha ez sem segít, és csúszik, vagy nem emel ki, akkor meg kell bontani. Könnyen lehet, hogy neked is eltörték a kuplungalapot, és az eredeti 6 rugó helyett csak 4, avgy 5 van benn. Ha igen, ki kell cserélni az alapot. Ha nem, akkor bontani tovább, és ha égettek a lamellák, cserélni őket, esetleg a rugókkal, és a fémlamellákkal együtt.
Sok sikert!
Sziasztok!
Sikerül eladnom a simsont :)
És vásárolni szeretnék Aprilia af1 50 futura vagy aprilia af1 50 europa
típusú felújított motort. (van rá kb. 130 e forintom)
Akinek van kérem írjon
Köszönöm!
szívócsonk+membrán 3ezer ft
berúgó tengely+racsni 3ezer ft
gyújtás alaplap+lendkerék 4ezer ft
henger+fej+dugó+tűgörgő 10ezer ft
kuplung komplett 8ezer ft
olajpumpa 3ezer ft
Sziasztok most vettem 1 af1 125ös gépet! kellene erősebb fény előre és jobb kuplung...ezeket észleltem igy hirtelen...mitől van még az hogy elmegy a fény erő amikor a powe elkezdi munkáját?előre is köszööm..langi87@freemail.hu oda várok minden választ!aki tudd segiteni annak megköszönöm... üdv!
amugy jó lett a csizma?
vagy abból a főtengely=15e
te mikor adtad fel, mert még semmit sem kaptam.. !
a linket elfelejtetem odairni
akor én aszt javaslom hogy megvan még a rosz főtngejed?
ha a kéét sonka végén jo a manet meg a fogazás akor!
vegyél 1 uj hajtókart!
tudok 1 csávót aki beleteszi neked a hajtókart csucsminőségüen!
olcson!2000-3000 ft max
nekem is ő csinálta+!
itt a link én inen vetem! 20 ezerja és minőségi olasz!
a márkálya :mazzucchelli
én eszt javaslom akor 100% hogy jo lesz!
Köszönöm. Várom :)
nem a legfaszább de még jo használható 1 ideig!
Egy komolyan felszerelt önoindítós RS-t tudok ajánlani, bár ez 180 körül lenne alaphangon.
Szép ez a Fiat festés rajta! És ez tőlem nagy dicséret, mert gyárin kívül még nem nagyon tetszett Af1 más színben...
Sajnos erősebb lámpád nem lesz. Gyenge a foncsor, gyenge a generátor. 2 db 35 W-os izzó van benn, egy H4-es, 55/60 W-os halogént elbírna, de a foncsor műanyag, megolvadhat, illetve nem jó a tükre, nem lesz jobb, próbáltam. Egy jó megoldás lenne, kivenni a gyári lámpát, és projektorosat tenni a helyére... Nyilván ahhoz konzol kell, meg lámpa, szóval egy vagyon. Egyszerűbb sötétbe lassan menni.
Ha kinyit a kipuffszeleped, az elég nagy áramot vesz fel 1s-ig, ezért elhalványodhat a világítás. Érdemes ránézni az akkura, 9 Ah-s van-e benn, mert sokszor robogóétm teszik bele. Az amíg jól fel van töltve, még indít is, csak hosszútávon nem bírja. Ugyanis sok szerelő sem tudja, hogy míg az NSR-be, TZR-be ilyen 5 Ah-s akku van, addig az Af-1-be 9 Ah-s kell. Illetve ha döglődik, az se túl jó. Mondjuk tavaszig nincs értelme újat venni.
A kuplungnál nézd meg a holtjátékot. Ha van, és nem akad a bovden, akkor csavard ki a blokk bal oldalán középen a műanyag csavart (5 Ft-os érmével lehet a legkíméletesebben) lazítsd meg a kontraanyát, és eressz a központi csavaron, hogy legeyen egy pici holtjátéka lenn. Ha ez sem segít, és csúszik, vagy nem emel ki, akkor meg kell bontani. Könnyen lehet, hogy neked is eltörték a kuplungalapot, és az eredeti 6 rugó helyett csak 4, avgy 5 van benn. Ha igen, ki kell cserélni az alapot. Ha nem, akkor bontani tovább, és ha égettek a lamellák, cserélni őket, esetleg a rugókkal, és a fémlamellákkal együtt.
Sok sikert!
Sikerül eladnom a simsont :)
És vásárolni szeretnék Aprilia af1 50 futura vagy aprilia af1 50 europa
típusú felújított motort. (van rá kb. 130 e forintom)
Akinek van kérem írjon
Köszönöm!
szívócsonk+membrán 3ezer ft
berúgó tengely+racsni 3ezer ft
gyújtás alaplap+lendkerék 4ezer ft
henger+fej+dugó+tűgörgő 10ezer ft
kuplung komplett 8ezer ft
olajpumpa 3ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
06304351769