Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit bonyolult.
szerintem a fehérvárival írjál papírt az a biztos.
de még így lehet hogy többszörösen kell átíratnod
Hali!

Vettem egy mocit. 2007-ben forgalomban volt. Székesfehérvári tulaj.
Ez a tulaj eladta Kálozra, és be is jelentette. A Kálozi azonban nem iratta át, ezért kitiltották a forgalomból. Ellenben bejelentette, amikor eladta Seregélyesre, a seregélyesi viszont szintén nem iratta át. Abai okmányiroda határozatával tiltották ki a forgalomból.

Tehát van egy tulaj akinél forgalomban van, majd eladta, majd ő is eladta, de nem iratták át, csak bejelentették.

A seregélyesi nem jelentette be hogy eladta, de eladta, aztán kalandos úton (nem lopott!) hozzám került. Hogyan tudnám ezt újra forgalomba tenni?

Amim van: forgalmi, törzskönyv, rendszám, motor.
Kellene írni egy adásvételit a székesfehérvári tulajjal, aki az első volt, és még mindíg az ő nevén van a törzskönyv? Vagy a seregélyesivel, és kell az összes "közbülső" adásvételi? Vagy csak elég a seregélyesivel, mondván az okmányban ottvan a többi?

Valami tippje valakinek, esetleg tapasztalat?
Hello! Hátsó sárvédőm az van. Ha érdekel írj emailt. Adatlapomon rajta van.
az utolsóra: Windows 7 Egyébként meg olvass vissza 2 -3 oldalt és sejteni fogod kiknek lehetnek ilyen alkatrészei.
hello valaki nem tudna nekem egy hátsó sárvédőd? egy hátsó központi telót? meg valami rendszert ajánlani?
hali gali! zoli köszi az idomot megtudtam csinálni amit akartam. majd visszaszolgáltatom. EZ most mindekinek szól! szerintetek érdemes E85öt tankolni af1be? mert nekem kételyeim vannak de nektek hátha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatosan.
Rotax 123 új főtengely 35eft , alaplap + trafó 20eft , stb alkatrészek eladók
hello henger dugó is jó benne ?postázni tudsz?küldj tel: számot
mi kell ra? (gyula, karbi, trafo, onindito) attol is fugg hogy menyibe lesz. ezek nelkul ugye olcsobb. ezek nelkul 40? felujitott fotengelyel.
trafó kéne 5000-ért odaadod?
Bocsi, de szerintem 5 ezer az egy kicsit erős... Na mindegy, annyiért nem kell, köszi!
heló nekem lesz 16 ba fejidom meg lámpa! pilanatnyilag még most nincs denemsoká lesz

msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hello:2db tükör=8000ft
ÜdV!

Nekem tükör kellene futurához ha van.
Rotax123-hoz bontott alkatrészek eladóak!
Nem csak a képeken látható alkatrészek vannak, hanem szinte mindenem!
hello: fejidom=10e lámpa=8e
Hali,
A sport pro fejidomot lámpával mennyiért adod?
van egy 127es 160as hengerem dugó nélkül 3ezer ft
hali!

a Simonini végdobra gondolsz?
5ezer ft
aprilia af1 125 futura-sport pro-replica- bontott alkatrészek eladok:
blokk, idomok,gyujtás,kapcsolok,telok,fékek, hütő,müszerfal,kapcsolok,
lámpák,plexi,kipufogok,lábtartok,felni
k,láncszettek,.....stb
érd:ktmktm@freemail.hu
Valaki tudna nekem csinálni egy képet a power bowdenről ahol csatlakozik a behuzó mágneshez?
Előre is köszönöm!
Bocs, dobját! A végdobra gondoltam.
Hali zz4! Az oldaladon a bontás menü alatt a Malaguti MGX 50 donját nem akarod külön eladni? Csak a végdobot. Tudnál róla képet küldeni? Jah, és mennyiért adnád azt oda, ha eladó?
Hali! Nincs valakinek (óccsóér) egy normális dobja? 50-eshez kellene. (af1) Csak végdob.