Vettem egy mocit. 2007-ben forgalomban volt. Székesfehérvári tulaj.
Ez a tulaj eladta Kálozra, és be is jelentette. A Kálozi azonban nem iratta át, ezért kitiltották a forgalomból. Ellenben bejelentette, amikor eladta Seregélyesre, a seregélyesi viszont szintén nem iratta át. Abai okmányiroda határozatával tiltották ki a forgalomból.
Tehát van egy tulaj akinél forgalomban van, majd eladta, majd ő is eladta, de nem iratták át, csak bejelentették.
A seregélyesi nem jelentette be hogy eladta, de eladta, aztán kalandos úton (nem lopott!) hozzám került. Hogyan tudnám ezt újra forgalomba tenni?
Amim van: forgalmi, törzskönyv, rendszám, motor.
Kellene írni egy adásvételit a székesfehérvári tulajjal, aki az első volt, és még mindíg az ő nevén van a törzskönyv? Vagy a seregélyesivel, és kell az összes "közbülső" adásvételi? Vagy csak elég a seregélyesivel, mondván az okmányban ottvan a többi?
hali gali! zoli köszi az idomot megtudtam csinálni amit akartam. majd visszaszolgáltatom. EZ most mindekinek szól! szerintetek érdemes E85öt tankolni af1be? mert nekem kételyeim vannak de nektek hátha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatosan.
Hali zz4! Az oldaladon a bontás menü alatt a Malaguti MGX 50 donját nem akarod külön eladni? Csak a végdobot. Tudnál róla képet küldeni? Jah, és mennyiért adnád azt oda, ha eladó?
szerintem a fehérvárival írjál papírt az a biztos.
de még így lehet hogy többszörösen kell átíratnod