sziasztok !
valakit nem érdkelene rotax 123-as alkatrészek?
van minden!
hengerszet,gyujtások ,trafó,főtengej, váltók,vlokfelek,deknik,kuplung,léptetővila,fogaskerekek,minden van ami blokakatrész ja és van még feszabályzóm is trafóm is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
UI: Alkatrészeket itt mindig találsz.... és itt annyira kedve, és normális emberek vannak, hogy szívesen segítenek.. hogyha esetleg Tolna, Baranya megyében laksz még én is tudok segíteni :)
Csőő! Hát, van olyan rendőr még akivel el lehet hitetni, hogy ez 50 ccm. De egyre kevesebb. Megbízhatóságról meg csak annyit, hogy jó motor, gyors ha meg van csinálva meg bízható, de még 1x nem vennék :) alkatrész van hozzá, ha csak nem országos hiánycikkből kell hozzá :) Tehát én amondó vagyok, hogy tanulómotornak jó, hogyha van időd vele babrálgatni... mert valami mindig rossz lesz rajta :) na béke!
heló mindenkinek
rotax 123-as blokkhoz keresek tömitőszettet és az lenne a kérdésem hogy a hengerfejnél van-e valamien tömités a gumigyürün kivül?:D
válaszotokat előreis köszönöm
heló! valaki tudna nekem segíteni?
RV gyújtásról van szó. pénteken jöttem haza a motorral behörgött 2x mintha elakarna fogyni a benzin,visszaengedtem a gáz majd újra odahúztam neki 0és ment tovább. hazajöttem leraktam. szombat reggel már nem akart beindulni sem:S kaját kap azt megnéztem öntöttem a hengerbe benzint úgysem indul. cseréltem gyertyát akkor sem jó, és mikor levettem a pipát dugtam bele egy másik gyertyát(hogy terhelés alatt is van-e szikra) szikra volt viszont ha öntök a gyertyára benzint azt nem gyújtja meg:S se terhelés alatt se terhelésen kívül. mi lehet a baj?:S:S:S:S kompresszió pedig van. én arra gyanakszok h gyenge a szikra,de ha ez van akkor miért_? és mi szarhatott be egyik napról a másikra? SOS!
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy most vettem egy 1990-es Aprilia Af1 sintesi 50-et és hát elég gyenguska nyomaték nem sok van benne és kb olyan 6 fordulaton elkezd gondolkodni és elég nehezen pörög feljebb magas fordulaton úgy ahogy jó...
Szerintetek mi a baj? Én henger vagy dugó elkopottságra gondolok.
Amúgy a motor pöcröf indul és nagyon szép hangja van!
Sziasztok! Keresek Aprilia af1 125höz hátsó lábtartót konzollal mindennel! a lyuk távolság 8centis! csak ez jó hozzá minden más nem!előre is köszönöm emailt minden nap olvasok! várom válaszokat képpel és árral!
Ti javíttatok gumit skacok?
NSR hátsójával összeszedtem egy szöget.. futófelületen van,
szerintetek nem para javíttatni?
Minerelli rv3 hoz kellene nekem alapmeretes dugattyuszett van valakinek vagy tud valaki?
köszi
valakit nem érdkelene rotax 123-as alkatrészek?
van minden!
hengerszet,gyujtások ,trafó,főtengej, váltók,vlokfelek,deknik,kuplung,léptetővila,fogaskerekek,minden van ami blokakatrész ja és van még feszabályzóm is trafóm is!
Tel.: 06 70 389 6486
Sintesi 125 alkatrészek!
pl:
-elsőkerék+gumi+tárcsa 5ezer ft
-hátsókerék+gumi 5ezer ft
-hátsólengővilla+tárcsa+tengely 5ezer ft
-Arrow rezó+dob 20ezer ft
-idomszett lámpákkal tankkal üléssel 15ezer ft(vagy darabonként)
stb...
80ccm-es dugó szett 6ezer ft
http://www.futarmotorosbolt.hu...
rotax 123-as blokkhoz keresek tömitőszettet és az lenne a kérdésem hogy a hengerfejnél van-e valamien tömités a gumigyürün kivül?:D
válaszotokat előreis köszönöm
és jo minőségüek%!
és lehet alkatrészt kapni hozzá?megbizható? köszi elöre is
RV gyújtásról van szó. pénteken jöttem haza a motorral behörgött 2x mintha elakarna fogyni a benzin,visszaengedtem a gáz majd újra odahúztam neki 0és ment tovább. hazajöttem leraktam. szombat reggel már nem akart beindulni sem:S kaját kap azt megnéztem öntöttem a hengerbe benzint úgysem indul. cseréltem gyertyát akkor sem jó, és mikor levettem a pipát dugtam bele egy másik gyertyát(hogy terhelés alatt is van-e szikra) szikra volt viszont ha öntök a gyertyára benzint azt nem gyújtja meg:S se terhelés alatt se terhelésen kívül. mi lehet a baj?:S:S:S:S kompresszió pedig van. én arra gyanakszok h gyenge a szikra,de ha ez van akkor miért_? és mi szarhatott be egyik napról a másikra? SOS!
Olyan problémám lenne hogy most vettem egy 1990-es Aprilia Af1 sintesi 50-et és hát elég gyenguska nyomaték nem sok van benne és kb olyan 6 fordulaton elkezd gondolkodni és elég nehezen pörög feljebb magas fordulaton úgy ahogy jó...
Szerintetek mi a baj? Én henger vagy dugó elkopottságra gondolok.
Amúgy a motor pöcröf indul és nagyon szép hangja van!