Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nemtudom.
nem volt még ennyire komplett 125ös futurám:)
125ös idom mennyiben más az 50esétől? valahogy rászabható?
Szia Marko a képek a verdákról.
jah bocs most látom hogy 50-es akkor nem tudok, mert az enyém 125-ös.
jah tudom már van olyan is=4e adom
fejidom alján lévő takaró idomra gondolsz,
50ccm.-es af1 futurához keres idomokat.
az kell neki ami a vízbetöltőnél van.(mert most lelát a földre)
a-a ami a műszerfal alatt van takaró idom egy ilyen fekete xar.
hello: nem tudom mire gondolsz de ha fejidom kell neked akkor van=10e
jobb légbeömlő=3e
valakinek ha van ilyen idomja és eladja SZÓLJON! multkor valaki írta hogí van neki és 4000ért adná, ha megvan még akkor érdekelne! + a légbeömlők is
Sziasztok!
Eladó 2db. Aprilia Rs 125-ös mkp.
Az egyik magyarországon vásárolt 2007-es évjárat versenyzésre átalakítva (Sp), törzskönyves, érvényes műszakis, rendszámos. 2010-ben Magyar Bajnokságot nyert, és az Alpok-Adria bajnokságban a 3. helyen végzett.
( versenyidomok, versenylábtartók, öhlins kormánygátló, Bitubó gázos állítható hátsó rugóstag, Zeeltronic programozható gyújtás, lekönnyítve(110Kg), versenyhenger, hengerfejek, áttételek, dugattyúk, gumigarnitúrák, (esőgumi is), gumimelegítők, állványok. gyári sérűlt idomok, vadi új elsőlámpa, stb.
Csak így egyben eladó. Ára:3000 euró
A másik 2006-os évjárat olasz papíros forgalomba helyezhető bármikor.
Jobb oldalán idomsérűlt, de szét van szedve darabokra a versenymotorhoz tartalék alkatrésznek. 98%-a megvan, könnyen újra összerakható.
Ez is egyben eladó, ára: 360.000.Ft
Üdv!

Képek az Rs fórumon.
am6 bontott alkatrészek!

nagyon akció minden:)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
am6 bontott alkatrészek!

nagyon akció minden:)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
hali!

komplett szettem van 123hoz
5500ft
gyonyoru, de draga.. reg latam ilyen jo alapotu apriliat...
heló az enyém eladó!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Üdv Rotax 123-as blokk-hoz keresek ÚJ!hengerfej Víz és égéstér tömítést.Várom az ajánlatokat ide vagy a keki@euromail.hu-ra előre is köszi
ennyi van most
km spirál van meg sárvédő a rendszámtábla tartó az nincs már. Ennek a kettőnek az ára 3000ft.
és a többi?
km és ford szám spirálom van
1500/db áron
Csáó engem érdekelne egy hátsó lámpatartó amin az indexek meg e rendszámtábla van meg kilométer és fordulatszámmérő spirál meg a hátsó sárvédő

erre írj már nekem egy árat

előre is kösz
valakinek van kegyetlenul olcso 125os futuraja elado? vagy rs ('98-ig) papir nem erdekel
Már mondtam hogy adok hozzá.. ejj... de már vagy 1 hónapja.
Van jónéhány bontottam.
Hali! Engem a kuplung rugók érdekelnének! De nagyon kellenének!
Hali! Nem tudja esetleg valaki, hogy a minarelli rv és am blokkhoz is ugyanolyan kuplungrugó kell? Mert nekem rv 6om van, és nem tudok szerezni hozzá rugót! Valaki segítsen sírva kérem!