Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lamellákat cseréltem, az az első amit ilyenkor tesz az ember.
Sőt, a fém lamellák is cserések lettek. Próbaként tettem alátétet a rugók alá, és kicsivel jobb lett, szóval gondoltam ez lehet a megoldás.
Ha jók a kopólamellák, még a 80-assal se csúszik.
A megoldás nem csupán rugócsere.. Rugócsere+kopólamellák esetleg + fémlamellák! Különben biztosan nem lesz jó! Vagy csúszik, vagy nehéz kiemelni...
gyere fel msn-re!
és beszéljünk!
majd csörges meg mikor leszel!
06307316232
heló vvan jo torax 123-as blokod?
a soprt proba mien van?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
jo napot engem érdekelne az rv kuplung annak mi az ára várom mielöbbi válaszát a kuszi21@citromail.hu ra elöre is köszönöm
zz4-nek utalhatsz nem ver át senkit. Megbízható

Mi 50 ezret utaltunk Zolinak és gond nélkül kaptuk a cuccot!

aprilia af1 125 replica-sintezi-futura-sport pro bontás.
szinte minden van henger kivételével.
és az 50 ezres mit tud?
mért 50?
vagy aba több km van?
heló utánvéteélel teszem fel! ,másnap ott van!
dobj egy mail-t és adom a számlaszámom.

orozoli2002@yahoo.com
hali!

2db komplett blokkom van, trafóval karbival mindennel az egyik 50 a másik 65ezer ft
Hali! Nincs valakinek rv6os blokkhoz 4 db kuplungrugója? Nagyon sürgős lenne!
Helló itt a cím: Bodor Csongor 6640 Csongrád Jegenye Utca 20 ha lehet akkor elsöbségivel ha tudod
hali zz4.

én hétfőn délután elutalom neked a 6 ezret,ha mondjuk otp-s számlád van rögtön meg is kapod.nem szeretek előre pénzt küldeni senkinek,tudod a bizalom,de a becsületeden múlik hogy feladod-e a csomagot.nem először adsz el te sem cuccokat,úgy hogy remélem becsületes üzletember vagy!
köszi.
123-ba bocsi
heló
van 1 rotax 12-as blokra hengerszeted lés ha van akor menyibe,?
ha előre küldöd a 6ezeret akkor állom
sziasztok valakinek nincs gyári hengerszetje olcson rotax 123-as blkora?
heló ird meg a cimed és holnap felrakom akor 1000+1690

ird meg a cimed!
figyi zz4.

ha 6 ezerért megveszem állod a postát?
bocsi, de 6alatt nemtudom adni
hali zz4!

köszi a gyors választ,mondjuk te mindig válaszolsz.most vettem matrica készletet a motorom-hoz,az lenne a kérdésem hogy 4,5 ezr-be nem menne el az önönditó?plussz a posta nem tudom mennyi lehet.nem vagyok sóher,csak nincs pénzem.ha nagyon lealkudtam volna akkor boccs!
köszi.hali
Oké küldheted, kb mikorra érkezik meg?
Figyelem!

Rotax 123 tömítés szett 5500ft/szett
Rotax 122 tömítés szett 4500ft/szett
AM henger tömítés szett 2000ft/szett

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
eladó pár cuccom.rotax blokk.hogy hányas nem tudom hasonlít a 127-esre.lehet az is.gyújtás ,dugó nincs.azon kívül minden.a karbi 26-os dellorto.egyben a karbis cucc.15ezer,a blokk szintén 15ezer.főtengely még használható egy darabig.olaj dekni 3000ft,hengerfej 2500ft.szerintem reális árak.alkudózók kíméljenek.tel.:06 70 948 78 64,e-mail: nagy11.zsolti@citromail.hu