Lamellákat cseréltem, az az első amit ilyenkor tesz az ember.
Sőt, a fém lamellák is cserések lettek. Próbaként tettem alátétet a rugók alá, és kicsivel jobb lett, szóval gondoltam ez lehet a megoldás.
Ha jók a kopólamellák, még a 80-assal se csúszik.
A megoldás nem csupán rugócsere.. Rugócsere+kopólamellák esetleg + fémlamellák! Különben biztosan nem lesz jó! Vagy csúszik, vagy nehéz kiemelni...
én hétfőn délután elutalom neked a 6 ezret,ha mondjuk otp-s számlád van rögtön meg is kapod.nem szeretek előre pénzt küldeni senkinek,tudod a bizalom,de a becsületeden múlik hogy feladod-e a csomagot.nem először adsz el te sem cuccokat,úgy hogy remélem becsületes üzletember vagy!
köszi.
köszi a gyors választ,mondjuk te mindig válaszolsz.most vettem matrica készletet a motorom-hoz,az lenne a kérdésem hogy 4,5 ezr-be nem menne el az önönditó?plussz a posta nem tudom mennyi lehet.nem vagyok sóher,csak nincs pénzem.ha nagyon lealkudtam volna akkor boccs!
köszi.hali
eladó pár cuccom.rotax blokk.hogy hányas nem tudom hasonlít a 127-esre.lehet az is.gyújtás ,dugó nincs.azon kívül minden.a karbi 26-os dellorto.egyben a karbis cucc.15ezer,a blokk szintén 15ezer.főtengely még használható egy darabig.olaj dekni 3000ft,hengerfej 2500ft.szerintem reális árak.alkudózók kíméljenek.tel.:06 70 948 78 64,e-mail: nagy11.zsolti@citromail.hu
Sőt, a fém lamellák is cserések lettek. Próbaként tettem alátétet a rugók alá, és kicsivel jobb lett, szóval gondoltam ez lehet a megoldás.