Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha van akkor af1 125ccm -es váltó is érdekelne!
Hello! Véletlenül nincs neked egyben motorod? Válaszodat előre is köszi!
Ha másnál nem találsz, van.
gyújtáselektronika van ? menyiért adod
?
Szevasztok af1 125 höz keresek gyujtáselektronikát kérlek segitsetek nagyon kellene bármilyen megoldás érdeker akár uj akár bontott elöre is nagyon köszi
Kész lett a mocim :) Holnap csinálok videót :)
Kiderült azért nem volt benne erő mert csak félig lehetett ráadni a gázt :) Most már király. A víz kb 45°C megy föl, a mutató szerint, nem tudom hogy ennek pontosan mennyinek kell lennie, de sokan mondják hogy ezeknél nem megy följebb.

Egy kérdés kíváncsiságból:) Ha az az olaj cső ami adagolja a karburátorba az olajat ha lesik akkor azt hogyan lehet észrevenni menetközben? Vagy csak ha már "dögledezik" a motor?
ok.csak nyugodtan.meretek alapjan siman legyartom barkinek egy kis aproert. :)
hali!

vannak újdonságaim

RV4-blokk kompletten szétszedve
RV6-blokk kompletten szétszedve
RV6 komplett váltó

lehetőleg egyben, de kérésre megbontom

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
Nem is tudtam h csinálsz lehúzót. Innentől hozzád fordulok ha kell valami
en eladot tudok maximum.ha ugyanaz mint a rotax 127es lendkereke akkor van rogton. ha nem akor meretek alapjan tudok csinalni. 2000 ft postaval (elore utalas)
Sziasztok!
Valaki esetleg Aprilia af1 50 lendkerék lehúzót tudna kölcsön adni? :)
Pásztó (Nógrád megye)
Köszönöm!
http://www.vatera.hu/listings/...

es nagyon sok mas cucc.szinte egy komplett tuaregem van bontva.
hello: melyik sárvédő kellene első vagy hátsó.
rendszám tábla tartó keretre gondolsz vagy sárvédöre hátúl amire fogatod fel.
csá vegyél már fel msn-re!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
előre is köszi
valaki tud nekem egy sárvédőr meg egy rendszámtáblatartót af1 sport pro-ra?
aprilia af1 futura-replica-sport pro 125 alkatrészek eladok:
heló komplet blok nem érdekel? olcson! tökéletes%!
vagy esetleg alaktrészekl?
Minareli AM3 blokkhoz kellene nekem váltókar és a váltótengely amire ráteszem azt. (Aprilia pegaso 50hez kellene)

Ádám
Tip-Top motor téli áron!

Magánszemélytől, magyarországi, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, Autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió, ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotú, gondos tulajtól. Új Michelin Pilot Power gumik, DID lánc, stb. Aszalós Ádám lőtte be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándék motorolaj, láncspray, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint).
Az ár FIX: 650 E Ft.
tyt001@freemail.hu
heló! Ha megnézeda hátsó lengőkart a legvégén a lánckerék mellet bent van 2 hosszó imbuszfejű 8as csavar a lengővillában. ha megvan azokat kiveszed.2. lépés a lánkeréknél ha bekukcskálsz látsz kis lukakat oda valamit bedugsz(vastagabb csavarhúzó tökéletes) és bedugva tartva elkezded tologatni a motort de csak picit előre tolod lazul a lánc hátra tolod feszül. ha nem megy,nekiugrunk ujra
3e ft külön postázni tudom de az még plussz költség utánvétnél 1690ft,ha előre utalsz 990ft.
Sziasztok!
Af1 50-es motoron láncon hogyan lehet feszíteni ? :)
Sziasztok!

Kotorásztam egy kicsit a szekrényemben, és találtam néhány tipikus hiánycikket Aprilia AF1 Futurához:

Indexek: http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=23332154&cid=2617

Bal tükör: http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=23332315&cid=2634

Meg találtam egy NGK BR10EG gyertyát. Ez egy próba erejéig volt benn a motorban, amikor gyújtásproblémája volt. Azt hittem, a gyertya a hibás, ezért lecseréltem. (nem az volt amúgy, a gyertyapipa rohadt el, és egy-egy gyertyacserénél random volt jó és rossz, ennél pont nem ment) Ezért egy ezrest kérek. (2500 körül vettem emlékeim szerint) Ha belepróbálod, és urambocsá mégsem jó, akkor természetesen visszaadom az árát, ha az eladás napján visszahívsz.

tel: 06-20-5-020304

További szép napot mindenkinek!
Hali,
A gumi külön mennyibe kerülne? Postázni tudod? Köszi
Eladó!

Af1 125 alkatrészek!

pl: első hátsó kerék+gumik+tárcsa 10ezer ft

Rotax 123 alkatrészek!

orozoli2002@yahoo.com

06304351769