Igen én vagyok az. A kérdésem a következő lenne: minarelli am 6-os (50 ccm, original) blokkom van dellortho (vagy milyen) 14-es karbival, és hogy hanyas főfúvókát kellene rakni bele ?
hello. nekem van=13000ft tudok adni 7100-as power elektronikát, le van probálva tökéletessen müködik.
ha kell postázni is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu
Sziasztok!
Van egy 125ccm-es Af1-em. A problémám az lenne vele, hogy csak szivítóval indul be, de ha leveszem róla leáll. 1 éve nem volt beindítva. Alapjáratot nem tudok rajta állítani, mivel csak szivatóval megy. A karbit szétszedtem, kipucoltam teljesen, fúvókák, járatok tiszták. PHBH RD 28-as karbi van rajta, ennek a beállítását nem ismerem. Akár hova teszem a súbertűt sehogy sem tudom beállítani. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi.
Nekem a középső felett van eggyel a lemez.
Nincs semmi baj vele, csak sokan írták hogy télre át kell karburálni, de én nem érzem úgy hogy állítani kéne.
Háát kérdezd a többieket. Az aprilia nálam már csak emlék. (megvan, de műszakija lejárt, biztosítása nincs) van nagyobb motor, azzal motorozgatom. Sajnos az Aprilia ahhoz, hogy évi 10 e km-t menjen vele az ember, túl szervízigényes...
Igen én vagyok az. A kérdésem a következő lenne: minarelli am 6-os (50 ccm, original) blokkom van dellortho (vagy milyen) 14-es karbival, és hogy hanyas főfúvókát kellene rakni bele ?
Keresek továbbá egy darab gyújtáskapcsolót
Köszönöm