Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Igen én vagyok az. A kérdésem a következő lenne: minarelli am 6-os (50 ccm, original) blokkom van dellortho (vagy milyen) 14-es karbival, és hogy hanyas főfúvókát kellene rakni bele ?

Keresek továbbá egy darab gyújtáskapcsolót

Köszönöm
Sziasztok!

Van egy fölös hátsó excenterem, ha érdekel valakit megegyezünk!

E-mail:
tzvajna@gmail.com

Várom a vevőt!
csáó! az előbb próbáltam ki hogy tényleg jó-e, minden oké működik!
Aprilia af1 125 alkatrészek eladók!
heló engem érdekel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
van egy rotax 123as blokkhoz való hengerem ha vkit érdekel írjon
heló
Gy-M-S megye! de ha gondolod vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük !
Érdekelne az ajánlat amuyg merre laksz mert ha közel akor akár el is tudnánk meni érte
4000Ft! Működik, megpróbáltam!
ha kell postán is tudom!
heló mindenkinek!
van 1 főtengejem eladó rotax 123-as blokba! olcson!
hello. nekem van=13000ft tudok adni 7100-as power elektronikát, le van probálva tökéletessen müködik.
ha kell postázni is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu
hali!

én nem igazán szeretnék vele foglalkozni.
főtengelyt újítani kell, dugó jelenleg nem került elő(de folyamatban van)
így 15 az ára
És menniybe lenne a 7800 as ?
sziasztok keresek rotax 123-as blokra nikacilos hengert !
csak a henger kel minden van
j és 54-es dugóra!
hello! 7800-as van nekem az nem jó?
Sziasztok!
Van egy 125ccm-es Af1-em. A problémám az lenne vele, hogy csak szivítóval indul be, de ha leveszem róla leáll. 1 éve nem volt beindítva. Alapjáratot nem tudok rajta állítani, mivel csak szivatóval megy. A karbit szétszedtem, kipucoltam teljesen, fúvókák, járatok tiszták. PHBH RD 28-as karbi van rajta, ennek a beállítását nem ismerem. Akár hova teszem a súbertűt sehogy sem tudom beállítani. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi.
Helló 7100 power electronica kéne 123 rotax blokhoz akinek van reális áron az szoljon előre is köszi
Összerakva, új csapággyal ...stb, henger-dugó nélkül mennyi?
Nekem a középső felett van eggyel a lemez.
Nincs semmi baj vele, csak sokan írták hogy télre át kell karburálni, de én nem érzem úgy hogy állítani kéne.
Nem, 28-as. A tűhelyzetet pedig mindig egyénileg kell beállítani. Jó kezdés lehet a középső rovátka...
Szia! Aha jó lett!
Hy Minarelli Rv 4 -es blok bontot alkatrészei eladók! http://www.kepesmotor.hu/motor...
eladó!

RV4-es blokk szétszedve.
elsősorban egyben.
A te Apriliádon 34-es karbi van?
Melyik helyzetben van a tű a karbiban?
Háát kérdezd a többieket. Az aprilia nálam már csak emlék. (megvan, de műszakija lejárt, biztosítása nincs) van nagyobb motor, azzal motorozgatom. Sajnos az Aprilia ahhoz, hogy évi 10 e km-t menjen vele az ember, túl szervízigényes...