Üdv,
Keresek Aprilia af1 Sport Pro-hoz farokidomot ülésekkel és lámpával. Valamint 120/70 R 17 hátsó utcai gumit, ha keskenyebb az nem baj. Jó lenne, ha lennének fényképek a cuccról. Köszi :)
Hello! '92-es futurához kellene nekem gyujtáskapcsolo és tanksapka a mellette lévő fémcuccal , ha vkinek van irjon ide vagy a kovmate13@freemail.hu email cimre. Köszi
Az a helyzet,hogy van egy elado futura125 a koma szerint csak trafo hibás a szomszédomba van egy futura50-s.Azért gondoltam a párositást,hogy elvitem volna az 50-s trafoját és kiprobálom velle hogy csak az a baja vagy más is mert igy nagyon zsákba macska az egész.Kösz a válaszodat amugy mi az ára a trafonak?
helló.Tudna nekem vallaki segiteni,hogy a futura 125 rotax 123 blokk-ho jó-e a futura50-s trafoja?mert van egy trafo hibás futura 125-s és a ismerösömnek van futura50 és annak a trafojával meg lehet-e nézni hogy csak az a baja?
nos elkészültem ma jött meg a kábelkötegelőm és a neonom innentől már gyerekjáték lesz a befejezés miután az utolsó csavarig is szétbombáztam a gépet igy nem volt egyszerű kitalállni mi hova ment pontosan de megvan miinden homokfút alkatrészek az 1000 éves dzsuva ellen majd 1 réteg alapozó aztán 3 réteg matt fekete aztán a jólmegérdemelt lakk réteg és végül a újra összeáll ez a a kis fenevad két hónapja megállás nélkül dolgozom a vason de mostmár látom az eredményét csak a kábelek kicsit elbizonytalanitottak
farokidom=8e lámpa=5e ülések=3e/db
Kunhegyes
Keresek Aprilia af1 Sport Pro-hoz farokidomot ülésekkel és lámpával. Valamint 120/70 R 17 hátsó utcai gumit, ha keskenyebb az nem baj. Jó lenne, ha lennének fényképek a cuccról. Köszi :)
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
lábtartó+konzol+fékkar 4,5ezer ft
lábtartó+konzol+fékkar+munkahenger+cső+hátsó munkahenger+konzol 10ezer ft
nem jó!
de van trafóm ha érdekel
Valakinek af1 sintesi 125 höz jobb első lábtartója nincs esetleg?
Ha lehet emberi áron! Kösz!
úgy tök véletlenül nem akad valakinél