annyi a baja a blokknak hogy a hengertalptomitesnel engedi a vizet kifele kicsit. amugy minden ok vele. uj hajtokaros fotengely van benne (1000 km-t se futott vele) jo valto kuplung stb.... mennyit erne meg neked?
annyi a baja a blokknak hogy a hengertalptomitesnel engedi a vizet kifele kicsit. amugy minden ok vele. uj hajtokaros fotengely van benne (1000 km-t se futott vele) jo valto kuplung stb.... mennyit erne meg neked?
ELADÓ egy aprilia tuareg 125 (1988) motor minden alkatresze.teljes motor bontodik. rotax 127-es blokkal. jo fekek, felnik, gumik, vaz, idomok, elektronika, muszerfal, stb stb... barmi kell irj. teszek fel majd kepet is. keresre barmit fenykepezek, posta ok.
Hello!
Van tankom eladó nem tudom 125 vagy 50-es motorhoz kell? Nekem 125ccm motorhoz van tankom ha érdekel akkor írj erre a címre és küldök képet a tankról. : aprilia0212@freemail.hu
igen a színhű égőkröl én is tudok. csak vagy egy robogó havernak és bevan "ködölve a hátsó fényszóró,indexek,meg a első fényszoró is(bár az csak enyhén.
Persze. Sőt, továbbviszem, azért is ugat, ha bármelyik fényed nem színhű. Értsd: fehér indexek, például. Vagy neonzöld helyzetjelző, például.
Alap: ha gyári a fény, nem szól semmit. Ha nem gyári, de színhű utángyártott, ált. akkor sem. Ha nem színhű és nem is gyári, akkor E szabványt keres, ha nem talál -- büntet.
Fújkálni meg semmit nem szabad, persze hogy szól érte ha észreveszi
Basszki!
Bocsi, nem vettem észre, vagy nem tudom hogy nem szóltam még!
Akkor meg tudnánk valahogy oldani?
Tudnál nekem küldeni egy szettet? Lehetőleg óccsóér...
Remélem meg tudjuk oldani valahogy minél egyszerűbben és gyorsabban. Utalni tudok majd valahova?
Írj rám légyszi!
mpeti1992@citromail.hu
De esetleg tudok cserébe küldeni matricaszettet is ha az jó lenne neked.
a készlet ereéig!
AM6-os blokk henger nélkül 20ezer ft/db
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
azt ígérted hogy feladod! de én megint nem kaptam semmit a héten... feladtad vagy még mindig nem.. ?
Van tankom eladó nem tudom 125 vagy 50-es motorhoz kell? Nekem 125ccm motorhoz van tankom ha érdekel akkor írj erre a címre és küldök képet a tankról. : aprilia0212@freemail.hu
ami nincs:
-henger szett
-karbi
-power
+van egy 26os karbi
12 ezer
müködőképes!
10 ezer
tel:06307316232
Alap: ha gyári a fény, nem szól semmit. Ha nem gyári, de színhű utángyártott, ált. akkor sem. Ha nem színhű és nem is gyári, akkor E szabványt keres, ha nem talál -- büntet.
Fújkálni meg semmit nem szabad, persze hogy szól érte ha észreveszi
92/93: RS Extrema, 94-ig kifutó, majd RS következik.
ez évjárattól függ.
általában mindenki fiatalítja a gépét
Bocsi, nem vettem észre, vagy nem tudom hogy nem szóltam még!
Akkor meg tudnánk valahogy oldani?
Tudnál nekem küldeni egy szettet? Lehetőleg óccsóér...
Remélem meg tudjuk oldani valahogy minél egyszerűbben és gyorsabban. Utalni tudok majd valahova?
Írj rám légyszi!
mpeti1992@citromail.hu
De esetleg tudok cserébe küldeni matricaszettet is ha az jó lenne neked.