A vázon átfut egy "lyuk", én ezt kihasználva eszkábáltam annak idején egy emelőt hozzá. Egy vasrudat dugtam keresztül rajta. Móricka rajzon ábrázoltam.
Sziasztok!Tegnap vettem egy 1993-as af1-est.
Semmilyen adatot nem tudok róla(fogyasztás,tank űrtartalma,hűtő űrtartalma,stb.,stb.).
Ha valaki tudja az adatait küldje már el nekem!Előre is köszönöm!
sziasztok !
van pár aprilia af1 rs alatrészem!
(blok) rotax 123-as van 1 bontva meg van 1 felujitott blokom!
a felujitotba az öszes csapágy cserés volt 20 ezzer forintos hajtókar van bene!200 km-es!az öszes csapágyal együt!
a másikbaol mindenn eladó%!
ami a blokba van!
pl:váltó,kiegyenlitő tengej,tengejek blokfelek, lendkerék alaplap,hengerstet, gyári! 1 főtengee is van olcson!
stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló mindenkinek:D
nemtud valaki olcsón lendkereket rotax 123-as blokkra a legjobb oan 5-6 ezer körül lenne:D:D fogaskoszoruval együtt választ előreis köszi:D:D
5000ft üléssel. Van gumim is ha érdekel esetleg jó állapotú. Ha érdekel akkor írd meg emailbe az msn címed és megbeszéljük a részleteket. Adatalapomon megtalálod.
Msn:misoc160@freemail.hu
ár=40000ft
érd:ktmktm@freemail.hu
Semmilyen adatot nem tudok róla(fogyasztás,tank űrtartalma,hűtő űrtartalma,stb.,stb.).
Ha valaki tudja az adatait küldje már el nekem!Előre is köszönöm!
1 legnőkaros motoromhoz csinálni akarok 1 motoremelót és hogy kéne megcsinálni
van pár aprilia af1 rs alatrészem!
(blok) rotax 123-as van 1 bontva meg van 1 felujitott blokom!
a felujitotba az öszes csapágy cserés volt 20 ezzer forintos hajtókar van bene!200 km-es!az öszes csapágyal együt!
a másikbaol mindenn eladó%!
ami a blokba van!
pl:váltó,kiegyenlitő tengej,tengejek blokfelek, lendkerék alaplap,hengerstet, gyári! 1 főtengee is van olcson!
stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
9 ezer
nemtud valaki olcsón lendkereket rotax 123-as blokkra a legjobb oan 5-6 ezer körül lenne:D:D fogaskoszoruval együtt választ előreis köszi:D:D
06204666518
ennél olcsóbbat ilyet nem találsz.
érd:06705377495
Msn:misoc160@freemail.hu