Betét 2-8.000 ft, márkától, gyártótól és bolttól függően!
Hátsó fékcsővet tudok adni neked, 2-3000 ft, pontos méret kell, fémszövetes.
Km/h spirál kb 3000 ft, utángyártott.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy:
Mennyibe kerülnek ezek a dolgok egy Aprilia AF1 125 Futura hoz (92es):
Első fékbetét?
Hátsó fékcső?
és egy km spirál?
mert néztem egy motort és ezeket kéne rajta felújítani és nem tudom mekkora kiadás lenne ez.
Ja és még annyit hogy mennyire megbízhatóak ezek a gépek?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Daghoad
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
Hali!
Nincs valakinek 50es af1hez (minarelli rv6, power nélküli blokkhoz) 4 db használható kuplungrugója? Lehetőleg erős legyen és jó állapotú, mert egyszerűen ezekkel megcsúszik, még úgy is hogy alátettem alátéteket...
Megvenném, persze értelmes áron! Jah, és gondolom a közelben tuti nincs, szóval jó lenne ha postán is fel tudná adni akinek van!
Köszi!
[022]
A termosztát a külső hengerfejbe van, ahol a henegrfejből kijön a vízcső. ha ki akarod szedni, simán leveszed a külső hengerfejet, asszem 4 db M6-os imbusz fogja, és kiveszed abbóla fedélből, amit leveszel. ne aggódj, csak a vízteret bontod meg ezzel, van egy belső hengerfej is. Hja, vizet le kell ereszteni valamennyire. Vagy megbontod a csövet, vagy elől, a kipufogű alatt a blokkon van egy csavar, mellette Aqua felirat, aza leeresztője. Persze a kiegytartály kupakját le kell venni. Meg a kiegytartályt, és az akkutartót is, hogy levedd a külső hengerfejet.
Hello nincs valakinek 5 csillagos felni szettje, hátsó féke, és önindító reléje?
A másik kérdésem az lenne hogy nekem af1 sport-om van és a hátsó lánctányérból 5 rud áll ki és ugy csaktlakozik egy tányérba :D (bocsi de másként nemtudom elmondani:D) és hogy ez a tányért lelehet cserélni olyanra ami 6 rud csatlakozik bele mert szeretnék hátulra feltenni nagyobb lánctányért csak erre amibe 5 rud megy csak 36, 37, 38-as lánctányér megy fel:S
Hátsó fékcsővet tudok adni neked, 2-3000 ft, pontos méret kell, fémszövetes.
Km/h spirál kb 3000 ft, utángyártott.