szerintem mind a kettő. a váznál sincs semmi és ami a lámpa mellet van nyílás azon sincs rajta a beömlő.ha mind a kettő lenne az lenne a legjobb. de ha csak a váz melleti részei vannak meg annak is nagyon tudnék örülni:)
amugy ha érdekel komolyan akor jöhec hétköznap is én ithon vagyok! déluán tol!
felhivsz előte és kész uyg intézema dolgomat!
vagy megadod a számod és egyesztetünk
heló a polini henger az a hhaveromé!
az enyém tökéletes!
észrevetem hogy kerestél csak ismeretlen számon hivtál és nem tudtalak viszahivni!
ad meg a számod!
a kuplungnak meg jok a lamelák hanam amibe belecsavarjuk a csavart és aval huzatjuk ösze a rigókat meg a lamelákat abaol ki van 1 törbe meg 1 be bele van szakadva a csavar!
itt a kép!bekereteztem ! a lamelák a ruók minden tökéletes rajta+! a polinimmeg a haveromé!
nyugi jo motor ez!
ad meg a számod!
vagy msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Kicsit elbizonytalanodtam mivel láttam lejjebb hogy keresel blokkot meg árulod a 160-as polini hengert. Csak nem ebbe a gépbe? Illetve a filléres kuplung hiba az mit takar? Lamellák kopottak? Egyébként kerestelek tegnap csak nem vetted fel, de ma nem tudtam volna menni mégsem mert a szállító emberem nem ért rá majd a héten valamelyik nap.
heló ez a motoja fel van ujitva az egész!
zsir uj dugatyu zsir uj hajtókar!
az öszes csapágy zsir uj ful c3-anok minőségi alkatrészeket tetem bele csak! lkedes index a gumiik hibátlanok!
11ko-os forgaklmi!
müszakis! 1 csuszásnyom van rajta de az észrevehetetlen!
az előző tulaj csuszot vele 1 kicsit de a karoszéria aján van és nem is látszik valójában!üdv:zsolti ad meg a számod vagy elérhetőségemi it vanak!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Szia!
Most olvastam régebbi hozzászólásban hogy van egy hibátlan állapotú sport pro-d. A motor-járól mit lehet tudni? Úgy olvastam hogy 160-as polini és teljesen fellett újitva? Engem érdekelne a dolog nagyon holnap el is mennék érte illetve el is hozom.
Várom válaszod.
mennyiért vesztegeted?
amugy ide kellene. szerintem passzol? vagy valahogy felrakható? minimális szabás belefér