Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszi, pont az a problémám, hogy a karburátort már 2x kipucoltam, és elég alaposan. Ahogy írtad, a levegőre gyanakszom, csak érdekes, hogy fent megy jól megy...
Eladó AM3-5-6 alkatrészek!
pl:
-DR80 henger 3ezer ft
-TOP 80 hengerfej 3ezer ft
-AM6 váltó 15ezer ft
-AM6 blokkfél 6ezer ft/pár

06304351769
orozoli2002@yahoo.com
Eladó alkatrészek!
06304351769
orozoli2002@yahoo.com
Eladó Rotax 123-122 alkatrészek!
06304351769
orozoli2002@yahoo.com
Eladó Rotax 123-122 alkatrészek!
06304351769
orozoli2002@yahoo.com
Helló!

Írj e-mailt enmoto@citromail.hu vagy hívj 70/6231473
fent vagyok msn xd de te nem vagy nekem fölvéve
heló engem pont az önindító érdekelne örülnék ha fel tudnánk venni a kapcsolatot
steyger!
nehuncutkodj itt
ink gyere fel msn-re
heló peti szerintem meg nézd meg a gyertyát első sorban h ad e szikrát ha ad akor azt nézd meg h a gyertya nedves e egyántalán kap e üzemanyagot ha nem benzines a gyertya akor karbi tisztítás jó alaposan Meg a gyertyának van még 1 trükje ha fehéres égés termék van rajta akor az azt jelenti hogy túl sok levegőt kap
ha fketés kormos a gyertya akor meg sok benzint kap a legjobb ha rozsda barna a gyertyád
steyger!
te AF1
nemtudom mi lehet a problematika.
valszeg ahogy mondtad az önindító
Sziasztok
van 1 aprilia af1 sintesi-m és nem mindig működik az önindítóm pedig kicseréltem az indító relét és az már tutira jóó

Ha valaki tudna nekem valami tanácsot adni h mit csináljak vele az nagy segítség lenne.
köszönöm
sziasztok valakitn nem érdekel sem amal gyujtás?
van lndkerék is meg tekercs is
2x kipucoltam...
Tű felfogatása alulról a 2.-ban van. Összesen van 4.
Adjak neki egy legalsót, hogy a lehető legtöbbet kapja?
Petikém szerintem karbi felé kellene nézelődni. Középtartományban nem kap anyagot valószínűleg. Ha 8 felett megy és ott már kap rendesen benyát akkor valami elzárja az üzi útját.Lehet a tű a ludas, vagy valami akörül lesz szerintem...főfúvókadugulás vagy ilyesmi.
Henger és hengerfej csatlakozásánál a kipufogó felöli oldalon keresd.
Sziasztok! Ötletre lenne szükségem

AM6-os blokk a beteg. DR80 henger, PHBG19 karbi, Malossi szűrő.
Elindulok a motorral, nagyon jól húz.
Kb. 15 méter után lehörög, ki kell kuplungolni, elgyengül hirtelen.
Ha várok vele egy kicsit, utánna megint megy 15-20 métert jól, aztán újra.
Benzinszintre gondoltam, de az érdekessége:
Ha 8000-es fordulat felett tartom, akkor akármeddig elmegy, nagyon jól, erősen, rángatás nélkül. De ha leengedem 6000 köré, és megyek egy kicsit ott
vele, akkor megint lehörög.

Valaki?
Rotax 123 önindító eladó 5eFt
Elérhetőség az adatlapomon.
heló a pover motornak hol a kheje vagy a hengerbe mejket nem tudod?
nekem a pover motornak a heje ott van a hengerel egy sikba van a bal oldalt a fővázba belőlröl furva 2 furat és ott van a pvermotor felcsavarozva!
Olyanba tudna nekem segíteni valaki leírva vagy esteleg valahonnan képpel , hogy af1 sport pron hol van gyárilag a helye a pover szelepnek ? előre is köszi
Tudok adni neked Rotax 123 erősített főtengelyt, tömör csapszeggel, R-es hajtókarral ami jobban bírja a 160-ast. Kb. a gyári főtengely felújításának árában adom, meg bárkinek akinek kell nyilván.
Aprilia Rs,af1 alkatrészek még van minden érdeklődni telefonon vagy msn . : 06709785301 bomba0705@hotmail.com
Errre gondoltál
Valamiért nem tudok válaszolni a leveledre inkább hívj vagy ha adsz egy másik mail címet megpróbálom oda küldeni a képeket.Vagy ha más nincs felteszem ide 30-323-8861