Hali mindenkinek! Srácok! Ma kicsit megbontottam a gépet, lánckerekt cserélek! Megnézem a powernél miújság, de csak úgy épp, hogy hozzáférek, és akkor is simán kiakasztottam a bowdent! Szerintem már régóta nincs beakasztva! Lehet olyan, higy kiakadt a nyelvből magától? Illetve lehet, hogy rossz akksi miatta nem nyitott?
Wössnert vettem, olyan 22-24 körül volt. Különbséget csak abban éreztem, hogy ezzel ment, az előzővel hiába indítóztam. ;) Komolyra fordítva a szót nem vettem észre különbséget, valószínű nem volt még annyira kopott az előző, csak mivel elfordult rajta a gyűrű, ez betett neki. (beakadt a power nyelvbe)
Nekem sajnos nincs motorom,csak af1 alkatrészem,amit másik mociba építettem be.
De a használtautó.hu-n 95-ös évjáratú az a moci amit összehasonlításként néztem!
De annyira nem értek hozzá!
Köszönöm a telszámokat!
Köszi.
rotax 123-as blokok bontva, vázak,idom,müszerfal,kerék,telok,stbbb
érd:705377495
Most vettem egy Af1 50-es esetleg lenne valakinek szerelési útmutató
hozzá? 1994-es évjárat.
Előre is köszi.
Wössnert vettem, olyan 22-24 körül volt. Különbséget csak abban éreztem, hogy ezzel ment, az előzővel hiába indítóztam. ;) Komolyra fordítva a szót nem vettem észre különbséget, valószínű nem volt még annyira kopott az előző, csak mivel elfordult rajta a gyűrű, ez betett neki. (beakadt a power nyelvbe)
Üdv: M.
Egyébként a fékkar, és a rugó az spéci, de a tartály pl egy MZ-é is lehetne, persze elsőfék, a nyomórúd pótolható könnyedén...
Nekem sajnos nincs motorom,csak af1 alkatrészem,amit másik mociba építettem be.
De a használtautó.hu-n 95-ös évjáratú az a moci amit összehasonlításként néztem!
De annyira nem értek hozzá!
Köszönöm a telszámokat!
M?ikor megragadt az AF-1, milyen dugót vettél? mennyi pénz volt? És érezhető volt a dugócsere?