Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megfordítod a nyerget, akkor 10 perc :P Akár úgy, hogy szétbombáztam mind a munkahengert, mind a főfékhengert :D
Pumpáld, csak pumpáld! Fog az menni, nekem is majdnem fél óra volt, mire kemény lett de sikerült. Hátulról átkaroltam a kereket, majd párat egyik kézzel pumpáltam, lenyomva tart, majd másik kéz nyit a csavaron. Mindez n-szer újra, mennie kell, nekem is sikerült, pedig teljesen nulláról indult, mert karmantyúkat cseréltem a főfékhengerben.

Üdv: M.
'95-ös AF-1 hez? Az érdekes, mert '92-ig gyártották...

Egyébként : Mitogeri: 06 70 5540-998
VAgy Csetény: 06 30 8557-633
Üdv
Bontott blokkalkatrészek eladók-aprilia AF1 50eshez
msn/email: v.adam1992@citromail.hu
Üdv Mindenkinek!

Nem tud valaki olyan bontót,ahol foglalkoznak apróságokkal is?
Nekem fékkar,első telórugó,hátsó fékolajtartály,hátsó féknyomótüske stb. kellene 95-ös af1-hez!
Vagy esetleg ha lenne valakinek,megtisztelne ha szólna!

Hy
nagy humor... ez volt a hónap vicce, majd beküldöm valami újságba
Reggel kiderül, hogy mi a baja a motornak...
Én sem a motort fordítottam fejjel lefelé
ez már rajt a motoron, összecsavarozva, és igy nem mükszik...
Asso*
Srácok nemkell valakinek egy agyonhasznált antik Assow Werke dugó?
Én felfelé fordítottam a féknyerget. Mert egyébként nekem sem keményedett.
Az biztos,pedig tölem is kapta az ívet néha néha...
Hello! Fékbetéteket cseréltem a motoromon hátul. Légtelenítés után sem keményedik fel a rendszer...Más motoroknál nem szokott gond lenni ezzel. Esetleg van ennek valami trükkje, vagy csak mi nem vagyunk túl okosak?
Akinek tapasztalata, vagy ötlete van, az írjon!
Kösz előre is. Üdv.
Az a dugó már kiszolgált két motort is lassan és Vertex...amit annyira szidnak...
Engem egy alaplap érdekelne... rotax 123 hoz..
hy.kell vkinek gyújtás ?2 honapos lendkerékkel 16eft nincs semi baja.jo áll.c7nyad@freestart.hu
Adatlapomon az msn címem! Vagy ha neked is fent van, akkor felveszlek én!
Persze!
Na akkor 1000Ft-ban megegyeztünk! Msnre felveszel?
Hát h használt e,persze h használt.De nyugi,nincs kihegyezve.Meg majd a képről joban látod
Persze 125 volt.Képet maximum holnapra tudok küldeni mert elromlott a fényképezőm Hát nem tudom 1000ft nem sok érte.Vagy igen? Ha kell,le festem nekedXD Úgy is van pár felesleges festékem
Hát 1 új 13as lánckerék boltból 2100Ft! Ez mennyire használt? Képet tudsz feldobni? 125ösre van, ugye?
Én azért kérdeztem h neked mennyit érne meg,mert én nem tudom h ez milyen árban szokott mozogni!
Mond meg te neked mit ér meg, mert nekem csak 1 versenyre kell!
Na ideje