Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanaz a fék mint a régi tipusún?A blokk is egyforma?Mert tudok egy NSF-et 50ezerért 125ös rendszám papír nélkül!Működik is!
Hay

Ne europ hanem a rédi körlámpás ,de mellékelek egy képet is
*fékmunkahengert
Nincs mit, a fákmunkahengert még nem tudtam megkérdezni, de megfogom!
koszi mindent
fututra
*váton=vázon
Hát figyelj, nézd meg, hogy a váton jobb oldalon a kormánynál van-e limitálási szám!Ha nincs attól még lehet, hogy sport pro, mert lehet, hogy letépték, de ha a festése gyári, és nem ilyen, akkor az nem sport pro!Ha nagyon megakarod nézni, akkor az első villája a Sport Pro-knak 40es, mint az RSeknek!Meg mostmár tudjuk, hogy a blokk belülről kicsit másabb, és a ford. mérő elöl fut, nem hátul!
jovan csabi +jegyeztem ...
akkor ami nalam van futura .en azt hittemlegalabis gazdija azt mondta futur
Igen, gyárilag csak sárga piros fehér fekete!
Nekem kis csavarja van!De a fordulatszámmérő pedig elöl fut mint neked!
Száraz a gyertya?
nem tudnátok valakit aki tud alkatrészt hozzá !MINARELLI RV 3 blokk 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,1991
5gyertyával is probáltam a szivo oldal a henger felöli
A miénken nincs ilyen csavar. Te lehet hogy mást csavartál ki . A miénken egy kis átlátszó plexy van amin ha meglátod az olajat akkor elég bele.
szvasz hali sport pro csak sarga fekete feherben volt?mert ami nalam van az lila,fekete.es hogy lehet megkulomboztetni a futurat es a sportprot
Így van, ott a pont!
Hát nem tudom én sokat kínlódtam, aztán már nem emlékszem, hogy ki, de valaki mondta, hogy 1 liter kell bele!Aztán kicsavartam a betöltő csavart és a ellenőrző csavart és 1 liternél 1-2 csepp csurgott ki!
Dehát ott van rajta az ellenőrző csavar amikor töltöd fel olajjal, kicsavarod, amikor kifolyik rajta az olaj akkor visszacsavarod és annyi kell bele.
Én valamelyik nap engedtem le belőle, és fél liter jött le, amikor visszatöltöttem meg még ré kellett tölteni egy deci körül hogy a szint meglegyen.
Annyi biztos hogy nem. Szerintem olyan 6 deci.
Én ezért az adatért nem tudom meddig szenvedtem Jól mondja Atta! 1 liter!