Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg kikéne tölteni az adatlapot aztánn osztani az észt .
Annak örülök!Am Attával azt beszéltük h ha kiküldték a jogsim első hétvégén Mátra!
Énis röhögök mer ilyen tákolmányt még nem láttam
Moker: Én kiállok veled ha összeraktam a gépet a szervíz után. Ja meg kapsz annyi előnyt hogy nem lesz benne hátsó kerék . Egyépként ha szétnézel a Youtoube-on akk rájössz majd hogy mi is a helyzet. Vagy esetleg valami Hayabusa blokk van az Nsr-be? Én nem fogom senki pártját, de szerintem nem kéne ide jönni az Aprilia topikba oszt osztani az észt az nsr-röl. Na ennyi hozzáfűzni valom volt.
látom megy a vita
Borsod megye Sajószentpéter. Szóval nem valószínű hogy intünk egymásnak. De ha lesz Mátrás hurulás azon valószínűleg ott leszek.
És akkor az egyenirányítót még meg sem néztétek. 10-es gyertya van az enyémben is és 175ös főfúvóka 125ccm-hez. Akkor abba miért ne lehetne 200-as?
Enyém elmen 40et is....
4000 km el kell hamarabb az RS be nem 40 000 el
csakhogy nsr meg 30000kmert is bir gyari dugoval
haver 93 mas NSR én még dugó se volt cserélve
nagyon bevált motor az övé
fura ahogy beszeltek ezekrol a gepekrol tudom ugyerzitek mintha 1000es moci lenne da hat nem.
Na mek Fizikára!Az Aprilia NSR-t ver!Ez tény!És ugyan azért a 4ezer km-ért h hamarabb kell dugót cserélni mint nálatok!na csá all
amarha milyen gyórsak vagytok
*kollega
most ha bunkó lennék azt mondanám, "oszt?" :)))) az enyém meg 06os és 2x besült! Ettől még nem lesz szarabb az aprilia, mert egy balfasz szerelő szarul karburálta be!
Azon vagyok kolega de nem megy !Felszoktam öltözni!
ja és még annyi, hogy lehet 9es NGK volt előírva, de még a hülye is tudja hogy 10es kell bele. Mindegyikbe :) üdv
jól elvagytok de azt is nézd h tuningolt aprilia mennyit bír .
haveré 02 es és má 2 szer besűlt neki
hát ez kész..
te meg egyél spenótot kollega :) meg remélem jobban felöltözöl mocizáshoz mint a képekeN! :)
Azt nem mondtam h nagydarab vagyok!54 kiló és 168magas!
a régebbi apriliákra tényleg 34es dellorto karbit raktak. A futurámon is az volt (92) gyárilag!
A ducati elektronikára ne nagyon verjétek a faszotokat (már megboccs" a szóhasználatért srácok), mivel GYÁRI power elektronika. A régiben is az volt, az újban is az van.
o nemondta hogy tuning csak hogy ducati elektronika
amikor ulsz a moci mellet eleg csucsek formad va .nem sertesnek mondom