Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe van a felújítás?
és miket cseréltél?
Addig meg szépen motorozz!Ki lehet bírni!
Pont az előző michelin ért bele egy minimálisan a lengőkarba mert az 150/70es volt!
lehet csak annak tűnik...nem tudom. de mind1 am inkább maradok a gyári méretnél. először legyen meg még a több mint 25 rugó a teljes papucs cserére
Pénteken már cuccoljuk összefele a mocit. Majd csinálok vidit de nem fogom szúrni neki me még bejáratós lesz
dolgoznék de nem tudok hol , max majd nyáron
hát érdekes...oan magas pedig az a gumma...
Jó lesz durrantani Dolgozz egy kicsit pár nap alatt összejön egy újra!
nekem szinte mindig NO tapadás csak az első fog meg vészhelyzetben
meg a hátsófékkel is nehéz normálisan fékezni
Nekem 150/60 van!
de am neked labika hátul vagy 150/90es gumma van...hát ha nekem is oan magas lenne ako még jó h rámenne...de peres 70esből neked se menne fel hidd el
Azért ne akaszd fel magad.....azzal rakják az új 50es RS-t....de pl én a D208at 80%osan vettem 10ért!A Continental meg lesz kb egy 20as újonnan!Nem drágák szerintem!
Nekem is contim lesz!
mondjuk én inkább meghúzom magam
csak annyit mondok nekem: VEE RUBBER

megyek és felakasztom magam
nekem is 130 van és nem tom h 1-2 milli helynél több van-e:D max peresebb gumit kell rárakni
nem roszz, de nem is ismerem
habár 130/70 R 17 52H ContiTwist SM Continental
és 100/80 R 17 52H ContiTwist SM Continental
gummákat néztem ki és elég jó árban vannak vadi újonnan is. szentem jól is néz ki meg jó is lehet. összesen 23ba lenne a 2 gumi.
nekem 130 as van most, de az ujjam nem fér be a gumi és a lengő közé
ettől majrézok én is h rámenni tudom h rámegy csak ne h beleérjen a lengőkarba... vki tapasztalat vagy okosság h szabad-e vagy sem?
Hát az lehet nem tom h rámegy-e akkor
jó de a futura/sport pro kicsit másabb mint a replica/sintesy
Rámegy 140ig rámgy tökéletesen a 150eset már behúzza a felni!Nekem 150es van rajta!
Ott a pont!
rámenni rámegy de sztem beleér a lengőkarba
jah és azt akartam kérdezni am (ami eredeti célja látogatásomnak) h rámegy-e 140es gumma az AF1emre? mondjuk peresebb vagy mittomén. csak 140es legyen. hmm?
nah mosmá elég volt! üljön már meg minden NSRes csávó, mert hiába vered magad a gépeddel egy kibaxott RSt vagy AF1et az életbe nem fogtok meg ha mind2 gyári! EZ TÉNY ! Az is tény h az NSR megbízhatóbb mint az apriliák! oszt ki az **** nem xarja le! Amíg lemocizol vele így is úgy is cserélsz benne 1 dugót nem mind1 h mikor? Erről ennyit. Szal lehet szépen vissza somfordálni az NSR topikba és ott verni a macskás melyeteket a társaitoknak.
Vita eredménye és tanulsága : apriliák ki vannak jobban hegyezve ezé kevesebbet is bírnak, míg a hondák nincsenek kihegyezve annyira ezért megbízghatóbbak. PUNK TUM!