Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körkérdés: egy ép jó állapotú hátsó rugós tag milyen hosszú? kiszerelt állapotban?
sem amal trafó és alaplap eladó
és egyébb rotax 123 alkatrészek ! olcsón!
sport pro futura és sintezit alkatrészeim is vannak!

tel:06307316232
Pneumatikus power szelepet keresek megvételre. (rotax 123)
akinek van eladó, írjon. Köszönöm.
vennék:
Komplett első fékrendszert jó állapotban
km+fordulatspirálokat
Komplett elektromos powert
hátsó rugóstagot
jó állapotú lánszettet hátsó lánckerékkel.
Email:
Oscotron@gmail.com
vanvan.
Ha valakinek nem komp. rendszere, csak dobja lenne eladó, (valami jobb féle), az továbbra is érdekelne...
szia, arrow rendszerről tudnál küldeni képeket?
ezen kívül érdekelne még lábtartó, fék és kuplung kar, fékpedál, váltókar, valamint kormánycsutka is.
mail: ricsiricsi@freemail.hu
köszi
Tél végi végkiárusítás!
Komplett tuareg wind rotax 123 blokkal, gyújtássa, idomokkal, szinte teljes alkatrésszel 90.000Ft!
Af1 nagyon sok alkatrésszel 30.000Ft
Tuareg wind zöld színű teljes idomgarnitúrával sok alkatrésszel, terepgumikkal , kerekekkel stb 40.000Ft
Egyben az összes 120.000Ft
Annyi alkatrész van, hogy két motort össze lehet belőle hozni!

Illetve E heti AKCIÓNK!
ARROW rendszer Rotax 122,123 -hoz most csak 17.990Ft!

Amik raktáron vannak:
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek,
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
hát az igazság az hogy megtoltak hátulról taval és egy picit eldőltem vele semmi komoly csak csúsztam egy fél métert és utána az egyik oldali elkezdett csepegni gondolom valami elmozdult benne. azt erősen kétlem hogy elhajlott volna mert nem érte komoly behatás. viszont előtte egész sokáig ment az előző csre után
Az odáig oké hogy ki lessz cserélve a teleszkópba a szimering meg az olaj , de általában vagy a becsúszószár vagy pedig a belső persely elvan kopva és ugyan úgy ereszteni fog egy pár száz km után!
Levegőfurat merre van?Hol kell keresni?
kicsit sokallom az árat
Nem lehetne megalkudni a mechanikusra?
Ha érdekel tudok benne segiteni, emailon irj rám ott a többit!
patvaros87@gmail.com

Üdv
sziasztok :-)
2 kèrdèsem lenne:
1. a bowdenelosztót hova kell felrögzìteni?
vagy csak simán lóg a semmibe?
2. Mz 125Ts km meghajtó jó az af1-re? ('92-es
125 futura)
a válaszokat köszönöm elôre is :-)
+1: van bács kiskun megyèben, vagy csongrád
megyèben af1 tulajdonos? :-)
Köszönöm! Annyit még hogy pontosan hány csapágy is megy bele ? 8 vagy 10? Főtengelyt újitottad?
komplett powert keresek megvételre.
Félreértettem a kérdésed, ez a főtengely szimering. A váltótengelyen nem tudom milyen van.
28×38×7 A többiben nem tudok segíteni. Telóba szimeringet a Germalex KFT-től rendeltem közepes árfekvésben, jó minőségű cuccot adnak.
Szevasztok milyen méretű szimering van a 123 as blokk bal oldalán kívül a sebváltó kivezetésnél? csöpörög az enyim cserélni kéne. Illetve ismer e valaki Pest városában egy fasza kis műhelyt ahol meg szimeringezik az első villáimat nem 20-30 ezrekért? egy kawa szervízben megcsinálják 10ezerbe csak gondoltam tudtok egy jó kis magánszakit aki egyébmás dolgokkal is zaklatható (fékolajcsere stb) ((mert azért meg leszedik a golyóimat a kawaszervízbe annyiért mérik)) hálám sírig üldöz mindenkit a válaszokért! BENCE neked meg írtam levelet íméldobozod nézzed meg
Hibátlan állapotú Rotax123-as víztérfedél eladó kompletten, termosztáttal és vízhőfok érzékelővel együtt!
érd.:
patvaros87@gmail.com vagy 06303207630
Megmondom őszintén a főtengelyére emlékszem, a többin nem szaroztam.. bevittem a csapágyboltba, és adtak polcról simán mindent... a főtengely 6206... (C3 hézag untig elég) ... többit nem tököltem írogatni bevittem, hogy ekkora kell
Szia Bence ! AF 1 hez kellene hátsó fékcső ! Van ?
Istee85 Látom te nem rég újitottál fel 123-as Rotax blokkot, esetleg ha a csapágy méreteket le tudnád irni az jó lenne ! Köszönöm!
sziasztok :-)
2 kèrdèsem lenne:
1. a bowdenelosztót hova kell felrögzìteni? vagy csak simán lóg a semmibe?
2. Mz 125Ts km meghajtó jó az af1-re? ('92-es 125 futura)
a válaszokat köszönöm elôre is :-)
+1: van bács kiskun megyèben, vagy csongrád megyèben af1 tulajdonos? :-)
Úgy van... Namár most ha a ricnis rész vastagabb akkor lehet, hogy a tengely csapágyon átmenő rész átmérője, ezzel együtt a csapágy is más... Nem tom... Ha ideért referálok :-D