Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv !
Én pécsi vagyok... Hatvan kb. 280 km Pest 220.. majdnem mindegy.
Dunaújváros, Kecskemét, valami kb mindenkinek félúti esetleg?
Bár pont én ne hírdessem az igét, mert egyenlőre a motorom sem tudom mikor lesz jó
Akkor meetingre fel MINDENKI!

Én Hatvanban vagyok, 50km erre-arra nem számít, lehetne valahol Pest közelében? Kinek lenne jó a környék? Vmi bev.központ parkoló? Vagy gurulás is lenne? Mondjuk csak futón tudom vinni a versenygépet
Hááát igazából, szívem-lelkem benne a motorban, nagyon szól... 250-ről kezdtem hirdetni, de mivel a hozzá való tartalék gumikat és kerekeket is eladtam, így most már olcsóbb... 180ért már akárkinek odaadom. most egy jó gumipáros van fent amivel versenyeztem is, ami két teljes szezont is kiszolgálna.
Ha neked kell akkor 150 és pályázz, de
* számoltuk :-D
láncszett, teleszkópszár-szimering, fèkbetètek. egyenlôre ennyit mondtak. meg persze olaj, lègszûrô. apu most mèg kisegít de akkor is lesz mit visszaadnom. ahogy számolta, jogsi, bukó, kesztyû, motor, javítások kb. 280-ban áll meg. 130 a moci, 60.000 körül a szervíz, jogsi 30.000 (külömbözeti), kesztyü 4780, bukó 17990. plusz mèg egy aksi sem ártana, az egy 10-es kb.
ès mèg a külsôre nem is adtam. van ott 1-2 gyorsjavítás, amit az idomok ragasztásával javítani lehet. utána újrafestès, újramatricázás (ugyanaz mint a jelenlegi) ès kèsz :-) addig lesz, amíg nrm lesz meg a korlátlan jogsi :-) utána vagy japán gèpezetet, vagy ha Apriliàban van 600-as sport akkor olyat :-D
meg lenne egy olyan kèrdèsem, hogy a Futurára lehet-e bukógombát tenni? ha igen,hova? o.O
Csatlakozom az elöttem szolohoz
Szerintem is a szineket hagyd meg! Nem sok ilyen futkároz az utakon
Hy !
Az enyém is ilyesszőrű.. Eddig meg voltam győződve róla, hogy fekete lesz... de kezdem azt hinni megtartom a SP színeket, csak újra lesz festve ahol kell
- A meeting nem lenne baromság sztem.... az igazi legalább 8-10 motorral lenne, de majd szezonkezdetig alakul a csapat hozzá
- Blokkot nekem is kell húznom úgy fest... előre fogom a fejem mibe lesz ez ....
Kacérkodok a gondolattal / az enyémet sajnálnám pályán/ de elötte az ETX projectet szeretném befelyezni !
Azért ezek a gépek még mindig otvannak a szeren
Ha már ilyen szépen összejöttünk akkor énis csatlakozom! Hát igen ha borítani kell a blokkot az nem lesz olcsó! Nekem is tavaly összel egy ragadás után kellet , hengert perselyezni , dugó, tömités, akkor lendkerék is kellet , szimeringek és igy kb. egy 100-as volt És még majd blokkot is kell húzni valamikor! Amúgy egy meetingbe énis benne lennék! :) Jelenleg az enyém igy néz ki , de még szintén nem 100%-os
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, kapcsoló, műanyag, stb. megvan. Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, és egy fekete első sárvédőm, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent!
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Nem akarlak kiábrándítani, de nem lesz olcsó....
Nekem tavaly henger, dugó .. tűgörgő tömítések ... cca. 60 ezerbe fájtak... és egyáltalán nem drága cuccokkal.
köszi :-) kopóalkatrèszek cserèsek. :-(
köszi :-) kopóalkatrèszek cserèsek. :-(
köszi :-) egyenlôre szerelônél van.
teleszkópszár-szimering, láncszett, fèkbetètek, aksi csere, plusz egy jobb elsô indexet,ès egy km spirált pótolni kell. de ha 230.000alatt kijön mindenestôl, akkor megèri mèg :-) szerencsère az Smotorban is segítôkèszek, ès nem azon vannak, hogy lehúzzák az embert. :-)
Legyen benne sok örömöd, és több szerencséd vele mint nekem az enyémmel
Épp ezért gondoltam rá, hogy valamikor szezon elején szervezhetnénk egy meetinget valahol, ami mindenkinek nagyjából egyenlő messze van.... Összehozni nem lenne egyszerű.. asszony is tuti jönni akar Akkor meg a fiamat ki kell szervezni egy napra a nagymamának
nah újra kezd élni a fórum ;) szééép milyen jó összeverődött 4-5 ember hirtelen
megvan még a pálya af1, képeket raktam már fel ide nem is 1et
érdekelne esetleg? eladó lehet... teleszkópszimeringezni kellene...annyi a "baja" jelenleg... amúgy még mindig ereje teljében van, nagyon sokat kibír a henger+dugó... pályán eltöltött 4-5ezer(!) km szerintem gond nélkül...ebből ha 500at se mentem vele.
észrevtem énis hogy itt már csak piac van
még a tuaregesek ugyahogy elbeszélgetnek
ez pedig egy saját kép :-)
ô lett a szerencsès :-)
91-es full papíros :-)
jó, csak az ideiglenes helyèn kèszült képpel tudok szolgálni. :-( :-)
azóta garázsban van. pár napja meg szervízben Kiskunfèlegyházán, áthèzèsre. eddig láncszett, teleszkópszár szimeringek, porvèdô, aksi, fèkbetètek. húzós az ára munkadíjjal számolva. kb 60.000 plusz költsèg :-( de majdcsak alakul :-D
kèpeket majd gèprôl töltök fel :-)
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

Most érkezett frissen Olaszországból Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu