Keresek /rotax 123,af1 replica/ power bowdent, rugót és a nyelvbe tengelyt, szóval a tekercstől előre jöhet minden.Hátsó fék munkahengert, mert elkezdett szivárogni az olaj, aztán gondolom ezeknél a nagyon komoly motoroknál nincs külön tömítés hozzá. Lendkerékhez anyát, illetve éket. Dellorto k21 szabályzótű,illetve savas akksi jó állapotú érdekel még. Előre is köszi!
Kurva nagy bajom van még mindig nem pörög ki a gépem!Már kezd az idegeimre menni...már állítottam karbi,gyújtást mindent és még mindig semmi....első rugásra indul szivató nélkül hidegen is!hnap csinálok videót felrakom,de mindenképp várok válaszokat h mi lehet a baja mert még nem motoroztam 1 jót az éven ezzel a szaral!
hát úgy néz ki valami nem stimmel az msn cimmel mert sehogy nem tudok rá üzeneted küldeni.ird meg ide vagy az elérhetőségemre hogy mi lenne az ára a 14-es fogaskeréknek.
Helló.
Így már is képben vagyok. :)
Igen, RV4-es blokkon volt, 8 bordás.
Van egy 14-es meg egy 15-ös is. :)
De a 14-es jobb állapotban van. (azt azért cseréltem le egy 15-ösre, hogy hosszabb legyen az áttételem)
Ha érdekel, akkor írj. Olcsón odaadom! :)
aztfigyi mitmuti! nemtom jó-e az af-hez, sztem passzolnia kell! 2eFt
Keresek /rotax 123,af1 replica/ power bowdent, rugót és a nyelvbe tengelyt, szóval a tekercstől előre jöhet minden.Hátsó fék munkahengert, mert elkezdett szivárogni az olaj, aztán gondolom ezeknél a nagyon komoly motoroknál nincs külön tömítés hozzá. Lendkerékhez anyát, illetve éket. Dellorto k21 szabályzótű,illetve savas akksi jó állapotú érdekel még. Előre is köszi!
Írj e-mailt.
sz.schliemann@indamail.hu
köszi.
Így már is képben vagyok. :)
Igen, RV4-es blokkon volt, 8 bordás.
Van egy 14-es meg egy 15-ös is. :)
De a 14-es jobb állapotban van. (azt azért cseréltem le egy 15-ösre, hogy hosszabb legyen az áttételem)
Ha érdekel, akkor írj. Olcsón odaadom! :)
Aprilia AF1 és Tuareg Wind alkatrészek, nagy választékban.
A hónapban most minden FÉLÁRON!
-Kerekek, gumiabroncsok
-Fékek
- PHBH 28 rd Dellorto karburátor
-Láncok
-Komplett idomszettek
-Lánckerekek
-Szívócsonkok, membránok
-Af1 hátsó központi rugóstag
-Kipufogó rendszerek (Aprilia, Arrow)
-Kormánykapcsolók, műszerfalak,órák
-Bendix,pajzsok,duda, gyújtáskapcsoló kulccsal, kábelkötegek
-Elektromos power munkahenger és elektronika
-Feszültségszabályzók
-Lábtartók
-Komplett hűtő rendszerek
-Indexek,Tuareg váz
STB.
olasz.alkatresz@freemail.hu
az első lánckerékre gondoltam.ha jól láttam a fotón az egyik 14 a másik 15 fogas és ha RV4-es gondolom 8 bordás.
Amúgy megvan még az összes alkatrész.
Árat megbeszéljük! :)
Ja és ne haragudj, hogy nem írtam eddig.
De akkor elnézést, tévedtem!
Friss alkatrészek, 2 szett gyújtás, 123-127 hengerek, power alkatrészek, blokk alk... stb.
123-as hengerszett:
-perselyes
-54.50 szinte új Vertex dugattyú
-csapszeg, tűgörgő
-hibátlan hengerfej, víztérfedél
-Ára: 40.000
lehet böngészgetni.robbantott ábrák,alkatrész leirás,méretek.