Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod... 4T-t nemigen vennék 400 inkább 600cc alatt... még a 400 is 18000-t forog :-(.. az sem a hosszú élet titka..és egy sornégyes 4T-t újrapakolni... az nem piskóta... Haver 600-as CBR- jére meg 110000 Ft a két első féktárcsa.. innen nézve nem is biztos, hogy a 125 olyan drága... Mondjuk a 600 azért élményben is rondán elveri...
bármikor
hát igen ... cbr 125-öt egy 15 éves betonkeverő odaveri egy lankásabb utcán.
Lehet 250-es FZR lesz a nyerő de sajnos akkor csak szezon közepére gyűlik össze a kess, mindenesetre ha ez az AF 1 nem jön össze akkor inkább tovább várok és veszek valami 250-4üteműt... meglátjuk mi lesz :D
Egyszer kell gatyába rázni... 4T 125 az meg egy vicc
Köszi szépen az infót ! megmondom őszintén egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a 2 üteműből...
mikor hívhatlak?
Nekem van af1 125 központitelóm 06307316232
Hali!Kellene akkor a plexi.Nevet címet elküldtem az email címedre.Előre is köszi!
Helo!
Hátsó rugóstagot keresnék Af1-be. Méretei: 250mm hosszú, rövidebb lehet picivel, 10-es furatokkal, 6cm vastag, a csapszegeknél 3,5cm. Minden megoldás érdekel. Köszi!
Sziasztok!

Hengerszett érdekel af1 replica 125-ös motoromhoz. CSAK JÓ állapotú érdekel. Berágódás, kopás stb...nem. Azt ahogy megérkezik esetleg postán, küldöm is vissza.
Érdekel Polini 160-as is, de az előző feltételekkel
Szia !
Ha megvan ha nincs... és újítani kell, perselyezni lehet, persely 25eFt körül, gépmunka 5-6eFt, dugattyú (normális) 30eFt... hamár régen áll ne járj úgy mint én... szedd széjjel rögtön a blokkot is, csapágyak főtengely mindent nézz meg, cserélj amit kell... nem akarlak kiábrándítani, de én most vagyok túl rajta... több mint 100 ezerbe volt...
Helló mindenkinek tanácsra lenne szükségem ismét !
Lassan gyűlik a pénz az árak meg kezdenek felmenni és egyre valószínűbb , hogy olyan állapotú Futurát fogok venni ami le van harcolva nagyon és van is egy amit hengerezni kéne , sajnos nem láttam még a mocit mert a lakhelyemtől picsa messze van.
A tulaj sofőrködik a moci meg a nagyinál áll már évek óta és nem emlékszik pontosan ,hogy megvan e még a henger ( komoly csávó lehet)
A kérdésem a következő: Ismertek e olyan boltot ahol foglalkoznak utángyártott hengerszettekel , mert én a neten kurvára nem találtam csak dugót gyűrűt 2 motorosboltban is voltam már ők csak Pollini 160-ast hoznának nekem 140 ezerért ...
A másik kérdés ha megvan a mocihoz a henger azt hogyan tudnám felújítatni ? Ugyebár nikasil bevonatos így fúrni nem lehet , a másik amit olvastam még hogy perselyezni kell de kb fogalmam sincs hogy ki és hogyan csinálja ezt.
köszi a válaszokat előre is
( tanácsra lenne szükség szal ajánlatokat egyenlőre nem kérnék ha lenne otthon eladó henger)
szia!
az amal sem csere trafo erdekelne
kaphatok egy kepet a traforol?
Szia !

Igaz sokkal olcsóbbat fizetek biztosításra, de ez az utas meg ruházat bizti tetszik.... Számlák kellettek ehhez a cuccokról? Mert az enyémekről már nincsenek meg.... (talán a sisakomé)
És a 100% hogy abba való
Van hozzá egy első telóm is kompletten egy ötös ha érdekel.
Szia !
Válasz ment e-mailben.
Hali.Ha tuti jó af1 125 sintesi replicahoz,akkor érdekel.Posta megoldható?Az elérhetőségre írj légyszi.
Nincs mit ! Szolj ha van valami ötlet !
ok köszi nem olyan vészes
Na a teljesitmény adó tavaj 3220/év A bizti ALIANZ 1800/ ho ez nem alegolcsóbb biztositó ! De ebbe bene van +utasbizt,ruházat bizt is !
Nemsokára hazajön a párom s megkérdem ! Nálunk ő intézi a számlákat stb !
Köszönöm ! Miért kérdeszted a kw t ?
:( az nem jó annyira eladhatóság szempontjából... mennyi rá a bizti, meg a telj adó? nekem jó lenne egy utcai gép, neked meg egy pálya gép...
nyomtam he már mikor