Mondjunk vele konkrétan egy bizniszt csináltam és egy rossz szavam nem lehet. Ez a bekarburálhatatlanság viszont tényleg aggaszt. Kezdem azt hinni hogy szétburítás lesz a vége. Blokkot nem húztuk szét... Henger dugó meg a járulékos cuccaik lettek cserélve. ... De nem volt ez ennyire puding. Nagyon füstölt hát nekiláttam belőni. Felül még mindig mintha sokallna. Az mondjuk igaz hogy az 5. 6. Eddig is használhatatlanul hosszú volt. Egy ilyen meetinget egyszer összehozhatnánk a szezonban valamikor..
Vannak többen akik bontanak motort ! De Bencét /ByFZR/ bátran merem ajánlani ! Én töbször vettem töle alkatrészt látatlanba s töbször segitet tanácsával ! Pedig soha nem találkoztunk még személyesen ! Esetleg vörös sziloplasztal kend körbe a csövet !
Indítgatva volt... karbit pucoltam... hogy hogyan került rá a 32-es karbi.. nem tom..... tavaly nagyon bejáratós volt nem akartam gyötörni.
Mostmár csípném ha kiforogna mindig... .. bár az igazat megvallva feladta a fordulatsz. kihajtás is... blokk felől már nem tekeri a spirált...
Az összekötő cső valóban elég ramaty... de nemigen tudom honnan lehetne intézni.. senki nem dicsekedett vele, hogy lenne neki eladó ... Meg az utóbbi időkben kezdek tartani a messziről jött alkatrészektől...
Az szép. Ami még felmerült... nemtom mekkora karbid van... de ha annak, és a fúvókáknak az adatait még megírnád... isten lennél... vagy a karbim körül van nagy balhé, vagy falsol... vagy simán az áttételem sok neki.. de vasárnap elővettem kicsit, és kiábrádítóan nem akart menni... 5. már ki sem forgott :-( 6. dísznek van :-P
Sziasztok !
Hamár a ne legyen adok-veszeknél tartunk:
Érdeklődnék kinek milyen áttétellel fut a motorja (125) ?
16/38 áttételem van... Asszem ez a gyári, de nagyon nem OK vele a paripa... Gondolkodjak rövidebb áttételen, vagy motorikus hibát keressek? Köszi a válaszokat !
szia, itt nincs beszélgetés, nincs haverkodás, itt kirakodóvásár van, adok-veszek fórum... szerintem mindent elmondtam, mindenki csak alátámasztani tudja...régen ment másképp, nincs az a 4-5emberből álló AF1 fórum "csapat"...sajnos...nekem tetszene, de ez az én bajom! Grat a mocihoz, lökj fel pár képet
Sziasztok !
Szeretném ha minél többen megosztanátok az új oldalamat !
Rengeteg kép , leírás és minden ami a Honda régi típusaival kapcsolatos és sok más motorka....
Életben tartva az (MT, MB, MTX, MBX ), és még sorolhatnám...
Segítség és információ megannyi alkatrész... link..
És cserebere... vagy hirdetés...
Kifejthetném hogy miért pont Facebook oldal.. (talán több motorostársamhoz eljut ilyen formán ,és hatékonyabb lehet mint egy Blog.. )
Nagyon köszönöm... és ahogy időm engedi bővíteni és színesíteni fogom az oldalt...
Sziasztok keresek 160ccm-es polini hengerszettet! Nagyon sürgős!
vagy rotax 123-hoz hengerszett!
Valamint ha 1 héten belül elviszi valaki a 98 7. havi 125-ös rs-em akkor az is írjon mindenképp!
amit tudni kell róla:
tűgörgő szétment és tönkretette a dugót, hengert.
Hajtókar alsó tűgörgője cserés. Főtengely csapágy nem ment szét
fekete gyöngyházmetál fényezés csak full szintetikus olaj.
érvényes forgalmi, 60% os michelin gumik
új váltóolaj,... kérdezetek nyugodtan
Mostmár csípném ha kiforogna mindig... .. bár az igazat megvallva feladta a fordulatsz. kihajtás is... blokk felől már nem tekeri a spirált...
Az összekötő cső valóban elég ramaty... de nemigen tudom honnan lehetne intézni.. senki nem dicsekedett vele, hogy lenne neki eladó ... Meg az utóbbi időkben kezdek tartani a messziről jött alkatrészektől...
Köszi !
Máris sokkal előrébb vagyok... Én is aránylag sokat megyek két személlyel :-D...... megkérdezhetem a vége mennyi így ?
Hamár a ne legyen adok-veszeknél tartunk:
Érdeklődnék kinek milyen áttétellel fut a motorja (125) ?
16/38 áttételem van... Asszem ez a gyári, de nagyon nem OK vele a paripa... Gondolkodjak rövidebb áttételen, vagy motorikus hibát keressek? Köszi a válaszokat !
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Szeretném ha minél többen megosztanátok az új oldalamat !
Rengeteg kép , leírás és minden ami a Honda régi típusaival kapcsolatos és sok más motorka....
Életben tartva az (MT, MB, MTX, MBX ), és még sorolhatnám...
Segítség és információ megannyi alkatrész... link..
És cserebere... vagy hirdetés...
Kifejthetném hogy miért pont Facebook oldal.. (talán több motorostársamhoz eljut ilyen formán ,és hatékonyabb lehet mint egy Blog.. )
Nagyon köszönöm... és ahogy időm engedi bővíteni és színesíteni fogom az oldalt...
https://www.facebook.com/merts...
vagy rotax 123-hoz hengerszett!
Valamint ha 1 héten belül elviszi valaki a 98 7. havi 125-ös rs-em akkor az is írjon mindenképp!
amit tudni kell róla:
tűgörgő szétment és tönkretette a dugót, hengert.
Hajtókar alsó tűgörgője cserés. Főtengely csapágy nem ment szét
fekete gyöngyházmetál fényezés csak full szintetikus olaj.
érvényes forgalmi, 60% os michelin gumik
új váltóolaj,... kérdezetek nyugodtan
06707762919
casanova1329@freemail.hu