Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thxx az ajánlást, bendixem jelenleg nincsen és az a fogaskerék sem (ami amúgy szintén a bendix része)
nah hát akkor kár lett volna fényképezni nem? én vártam a jelzésedre, mivel szerintem abbamaradt a beszélgetés...
Javaslom ByFzr kollégával vedd fel a kapcsolatot.
Mástól is rendeltem innen dolgot... no comment.... Ami viszont tőle jött, az az is volt amit beszéltünk, és használható állapotban is ért ide...
Szia a bendixre gondolsz ?
ByFzr

Már amúgy nem érdekel a kuplung rúgó és a kiemelő kar se. De azért kösz.
Képet igaz még most se kaptam a kiemelőről de már mind1 is. Nem azért mert mástól vettem volna...
Lehet tudok neked adni. Gondolom mire gondolsz de nem vagyok biztos benne.
Az adatlapomon találsz elérhetőséget.
a moci: Aprilia AF1 125 Futura (1991)
sziasztok,
sűrgősen szükségem lenne egy fogaskoszorúra (amit az önindító hajt)
mennyiért tudtok? postai utánvéttel ha lehet
SEGÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉGG!
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg)

Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Szia !
Sztem pont tök egyforma.. a a kerék és gumiméret egyforma márpedig úgy tudom igen, akkor talán csalni sem fog nagyobbat mint gyárilag
Sziasztok :-) a körlámpás af1 km óra meghajtója jó a 91-es trapèzlámbásra? (kèpet tettem règebben)
Vagy valakinek nincs egy elbúvóban? Az enyémen galyra ment ès az elôzô tulaj nem emlìtette :-(
Fontos lenne, elôre is köszi :-)
Szia !
Megnéztem a hátsó lánckerékagyat...
Amit küldtél az lenne a az enyémre való, ellenben a rajta lévő tengely vékonyabb, és az agyban 14 fog van ha jól számoltam...
-Ez meg ha igaz akkor a '86-os kiadásé :-(
-Mennyiért küldenél egy tengelyt ami oda való ?
Már ha a csap átmérője egyáltalán egyforma :-( ....
adom
Keresek pneumatikus powert!Reális áron!Melyik a jobb az elektromos vagy pneumatikus?
pasztor17@freemail.hu
sziasztok :)
ez aztán a gumicsere :D
gumicsere orosz módra :D
Sziasztok keresek ilyen bowden elosztót 2002es RS125re
akinek van irjon .: gabofreemail.hu9@freemail.hu
köszönöm szépen az ajánlatokat de még nincs meg a pénz:D Tavasz közepére van tervezve a vásárlás , csak minnél több infóval akarok nekiugrani a dolgoknak és tuti hogy AF-1 Futurát veszek mert csak az tetszik :)
Én is akörül vettem Ennyiért nem kapsz jót...
gömb RS-t tudok egyet.. olaszból jött, TUTI. hogy fel van újítva, papírozható, de 220 az ára... papírral olyan 300 körül lenne az utcán.
Af1 papíros ami lehet hogy már jó az inkább 200 körül vagy fölötte lesz...
nekem van 1 tel:06307316232 hirdetésbe is megtalálod
Istee85 köszi szépen és szerintem is bukó lenne ez az 50 ccm-es papír.
Nagyából 150 e körül szeretnék vásárolni egyet , de ajánlottak nekem egy bontót ahol Olaszországból behozott rotyogókat szednek szét és szoktak 125-ös gépeket is hozni és kb 100e ért adnának egyet (ez ismerős által szerzett infó és egyátalán nem biztos, de egy első szériás 125-ös RS-t 120-ba adtak el és állítólag patent állapotban volt )
Aki tudna még infóval szolgálni AF-1 vásárlással kapcsolatban az kérem ne habozzon
AF1 Amore :D:D
Nekem van benzincsapom. Tel06307316232
Szia !
Helyzet a következő... szerintem... vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is (egy biztosan)....
125/50: A mai rendőr nem az a bőrkabátos 2m magas barom aki 20 éve volt... sok köztük a motoros, motor rajongó .... ezzel mindent elmondtam sztem
2: AF1 125... két lehetőséget látok:
- veszel egy romot olcsón, ahogy én tettem... Arra készülj, hogy 6 jegyű összeg lesz motort csinálni.... Cserébe tudod min ülsz, működik, tuti jó
- veszel drágáért valamit ami állítólag jó..... Ha mákod van... tankolod olaj bele.. és enjoy (bevallom sztem kevés az esély) ha nincs mákod... drága is volt, és a gatyád rámegy...
Mindazonáltal, ha lesz egy jó AF1 125-öd.. RS-ed Mito-d... bármi 2T 125 power szeleppel.. olyan menetteljesítményhez ezáltal élményhez juthatsz ami nem utolsó...
Ön dönt.....
Helló! Engem benzincsap érdekelne ha valakinek van az jelentkezzen előre is köszi!
Helló mindenkinek!
Úgy tavasz közepén szeretnék vásárolni egy 125-ös AF 1-et , de a neten és az ismerőseim között is megoszlanak a vélemények.
Van aki szerint hulladék már az összes és van aki isteníti.
Egy pár jótanácsra lenne szükségem a vásárlásal kapcsolatban , itt arra gondolok ,hogy vannak e tipikus hibák amiket észre lehet venni. Nagyából képben vagyok a dolgokkal de nincs ismerősöm akinek lenne egy vagy lett volna neki.
A másik ami érdekelne az pedig a 125/50- es hirdetések.
Ezekkel bebukja az ember ha megállít a rendőr vagy sem, és az 50 ccm es kistesójának méretben ugyanakkora a váza?
Mert találtam egy vázat ami szinte bagóért adják oda csak nem merem megvenni addig amíg nem tudok biztosat.
a válaszokat köszönöm előre is!
réééédnáááá
Köszönöm a válaszokat :-)
Jövô hèten jön vissza a dokitól :-D
Utána spórolás a B125-re bukóra meg kesztyûre. :-) kèsôbb jön majd a többi :-)