Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Valakinek van 24-es normális karburátora eladó?
eladó sem amal alaplap lendkerék feszabályzó
rotax 123 alkatrészek is vannak felnik gmik olocson! futómü alkatrészek is vannak idomok is fékek kapcsolok szinte mindenböl van még!
rendben, köszi
Az nincs
km meghajtód van? :-)
Nekem van kuplungom is meg sok minden más is tel 06307316232
Szia ! Ok az összeg ! + kellene fékpedálhoz rugó és az üllés nyitó mehanikához is rugó ! Persze ha van elfekvőbe ! Ja meg e-mailben bankszámlaszám !
Nincs valakinek eladó kuplungja esetleg alkatrészei olcsón? Akár komplett kuplung is vagy alkatrészei...
Lehet érdekelne.
nincsen sajnos
szia
km meghajtód van?
ès jó a 91-es futurára?
(nincs pènzem 18-èrt egy watta újra)
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg, és valószínű a két oldalidom+féktárcsa+hátsó sárvédő elkelt)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
NEM
Rotax 123nál főtengelyszimering cserénél szét kell húzni a blokkot?
Hát ezekből a 125-ös gépekből is ki lehet hozni sokat. Ami nem semmi teljesítmény! A 2T meg a 4T két külön dolog. Én inkább egy ilyen 125-ösel pályáznék asszem. Tudok olyan RS-t ami nagy pályán is ott van rendesen. De hát azt nem is akár ki csinálta.
A Castrol power1 jó amúgy de egy Motulal már kevésbé kopik meg nem kormól annyira se mint a Castrol power1.
Én át álok a Motulra inkább most már. Igaz utcán használom, de forgatva van. Meg jó lenne egy két pályára el menni. Meg módosítattni akarom a henger meg hengerfejet. meg egy komoly kiput.

Amúgy a Hell-Ringről hallottál már? Vagy esetleg valaki más?
Elvileg idén nyárára lesz kész.
Gyári hengerrel tökéletesen megfelel a Power 1... elég jó kis olaj ez, meg az ára is. Tisztán égett, nagyon jól tette a dolgát. Mondjuk a motor sokat nem ment, de azért jópár pályanap és verseny is van benne.
Terveztük a másik hengert, amivel elég erősen üzemórás lett volna a motor, sőt inkább üzemperces, oda kellett volna az Elf (12000Ft/liter) olaja. Abból meg nem lesz semmi valószínűleg, több örömöt okoz egy nagymotor a pályán nekem, meg igénytelenebb...nem kell hangolni, állítgatni, csak nyomod a gombot és hajrá... plusz bírja a nagy pályákat.
Azt gondoltam versenyen valami komolyabb olajjal mész amúgy.
Nem pont Castrol power1 racingal hanem valamelyik komolyabb Castrol fajtával vagy Motulal pl.
Motul 800 - versenyolaj és olajpumpához nem ajánlják, webshopban a legolcsóbb 5000/liter

Motul 710 - pumpához is jó, nagy fordulatra tervezve, verseny és utca is.. ára kb a fele a 800nak webshopban.

Boltokban drágábbak.

Amit ajánlanék, Castrol Power 1 Racing - versenykörülmények között használom, 2500 kb literje az olajszallito.hu-n asszem
Motulnak melyik a legjobb keverék olaja?:))
sziasztok :)
valakinek van 125-ös af1-be km csigája?
ha igen, mennyiért?
1500 jó?
És mennyi az annyi ?
Srácok!
Tud valaki 50-esbe hátsó telót? Olyat aminek egyik vége sem villás.
Szia!
Hogyha érdekel tudok benne segiteni, emailon keress meg ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com

Üdv
a tekercs 13e
tradó 13e
Szia mi az olcsó?A gyújtásba?:)Te árára gondolok