eladó sem amal alaplap lendkerék feszabályzó
rotax 123 alkatrészek is vannak felnik gmik olocson! futómü alkatrészek is vannak idomok is fékek kapcsolok szinte mindenböl van még!
1992-es Aprilia RS 125 alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, bowden, kapcsoló, műanyag, stb. megvan(csak azon alkatrészeim vannak, melyek a képeken szerepelnek). Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent! (a képeken pirossal áthúzott alkatrészek már nincsenek meg, és valószínű a két oldalidom+féktárcsa+hátsó sárvédő elkelt)
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Hát ezekből a 125-ös gépekből is ki lehet hozni sokat. Ami nem semmi teljesítmény! A 2T meg a 4T két külön dolog. Én inkább egy ilyen 125-ösel pályáznék asszem. Tudok olyan RS-t ami nagy pályán is ott van rendesen. De hát azt nem is akár ki csinálta.
A Castrol power1 jó amúgy de egy Motulal már kevésbé kopik meg nem kormól annyira se mint a Castrol power1.
Én át álok a Motulra inkább most már. Igaz utcán használom, de forgatva van. Meg jó lenne egy két pályára el menni. Meg módosítattni akarom a henger meg hengerfejet. meg egy komoly kiput.
Amúgy a Hell-Ringről hallottál már? Vagy esetleg valaki más?
Elvileg idén nyárára lesz kész.
Gyári hengerrel tökéletesen megfelel a Power 1... elég jó kis olaj ez, meg az ára is. Tisztán égett, nagyon jól tette a dolgát. Mondjuk a motor sokat nem ment, de azért jópár pályanap és verseny is van benne.
Terveztük a másik hengert, amivel elég erősen üzemórás lett volna a motor, sőt inkább üzemperces, oda kellett volna az Elf (12000Ft/liter) olaja. Abból meg nem lesz semmi valószínűleg, több örömöt okoz egy nagymotor a pályán nekem, meg igénytelenebb...nem kell hangolni, állítgatni, csak nyomod a gombot és hajrá... plusz bírja a nagy pályákat.
Azt gondoltam versenyen valami komolyabb olajjal mész amúgy.
Nem pont Castrol power1 racingal hanem valamelyik komolyabb Castrol fajtával vagy Motulal pl.
Valakinek van 24-es normális karburátora eladó?