érdeklődnék hogy van-e valakinek hibátlan állapotú(nem repedt,nem törött) rv blokkhoz való öninditó tartó keret(nem horror áron).fénykép+ár tőlem ide is jöhet vagy e-mail.
és még egy "hozzáértő" emberkétől szeretném kérdezni hogy milyen méretű az RV főtengely ék.a főtengelyem a blokk-ban van és nem tudom meg mérni.(google-t már próbáltam)
Üdv.
Ha valaki tud esetleg írjon.
Szükségem lenne AF1-hez hengerre dugóra szimeringekre váltóra kuplungra főtengelyre és még sok sok másra.
Bárki tud ezek közül valamit írjon pls.
Eladó Aprilia Af1 Sintesi bontott állapotban.
Kipufogó , blokk nélkül.
Idomokkal, kerekekkel amiken slick van, plexi vel, meg még pár alkatrészek járnak hozza!
Ár: 20.000 Ft !
30-403-65-51
Akár kezdő motorosoknak, vagy haladóknak vagy bárkinek jó.
Rotax 123-al szerelt
Működőképes, semmi baja nincs, csak kell a hely.
Ami van benne/ rajta:
~ 34-es Dellorto Karbi
~ Rs Full Arrow rendszer
~ kurva erős blokk , csattogás, zörgés mentes
~ elől hátul slick + 1db 120/60 Bridgestone slick
~ átalakított műszer csoport
~ minden felesleg kivéve kb 90-100kg a gép
~ adom hozza ami ki lett véve.. többnyire
~ egyben 140.000Ft, de el is bontom, ha másképpen nem megy el de akkor megbeszéljük .
Jobb ha hívsz, de ha nincs telefonod itt az email cím is.
igen, én is erre jutottam, de sajna nincs rv6 amit megnézhetnék, hogy látszólag egyezik-e :/ a következő feladat ezután következne, mert én meg szeretném tartani az áttételezést.. tehát az első négy sebességem maradna ugyanez, a másik kettő még hosszabb, az erővel nem lesz baj :D
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám hogy meg nyúlt a kuplungom és felül akárhogy tekergetem ugyan úgy rossz, és azt szeretném meg kérdezni hogy ott alul hogy lehet meg húzni a kuplungot? Egy Aprilia Af1 Sintesim van.
érdeklődnék hogy van-e valakinek hibátlan állapotú(nem repedt,nem törött) rv blokkhoz való öninditó tartó keret(nem horror áron).fénykép+ár tőlem ide is jöhet vagy e-mail.
és még egy "hozzáértő" emberkétől szeretném kérdezni hogy milyen méretű az RV főtengely ék.a főtengelyem a blokk-ban van és nem tudom meg mérni.(google-t már próbáltam)
köszönöm.