Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen van az is... párban 4e ft.. gyári anyi hogy az egyiknek horzsolva van a külseje
nekem am6 os blokkom van a karbi alatt annyi van hogy zn
a lánckerék körül van egy ilyen hogy am6 és kész ilyenkor mit
kell az adásvézelibe írni vagy a biztosítónál?
vagy esetleg máshol van a szám?
heló
és visszapillantó tükreid vannak?
Üdv! Első sárvédő van... plexi-re már van jelentkező..
Sárvédő matt fekete jó törésmentes állapot 3Eft
szia
Első sárvédőd meg plexid van? és ha van mennyiért adod?
köszi
ÜDV!

Ha valakinek AF-1 alkatrész kell nézzen be ide: http://www.kepesmotor.hu/teles...

köszi
Köszi, sikerült megcsinálni :D
Ha jól tudom, az izzó egyik pólusára adsz egy +t a másikat pedig egy csúszósaruval rákötöd az üresjelző kivezetésére.
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden!
http://alkatreszek.schliemann....
sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy, hogy kell bekötni az üresjelző kapcsolót?
hali mekkora méretü kellene?
hello mindenkinek kellene nekem am6-os blokba dugattyu +gyürük sürgös lenne.
van valakinek nagyon jó állapotú 160-as hengere eladó? 122esre kéne
Hali! Kellene plexi Af1 50re! :-)
nekem van. berenyiadrienn89@freemail.hu de jobban jarsz ha telefonalsz mert csak este olvasok emailt !06203757104
Kuplung kiemelő kart keresek Rotax 122-est. Akinek van írhatna e-mailt az adatlapomon kint van.
szia.... byfzr barátom ajánlott téged hogy lehet h nálad tudok szerezni rs125 2000 től 2005 ig vázat tankot-boríttást és sapit hozzá.... egy árajánlatot kérhetek tőled ezekre a dolgokra? gabor8181@freemail.hu tiszteletem..
Szia!

Szétkaptam az órát, kontaktspray-vel megtisztogattam, összeraktam aztán kivettem a jeladót, azt is piszkálgattam és eddig úgy néz ki h megjavult :)
Üdv keresek rotax 127-es főtengelyt!
légyszíves válaszoljál valahogy, mert elég zavaró hogy rossz tárcsát meg támaszt küldtél, kellene nekem az a pénz normális alkatrészekre. ugyanitt ha valakinek kell 125 ösre támasz meg első tárcsa akkor van eladó,ugyan annyiért amennyiért nekem adták.
Mérj egy ellenállást a hőgombán. Írd be én is megmérem az enyémet.
Van hozzá hütöm kompletten csövekkel 4000ft
Hali!
Már csak a kt csavarra lenne szükségem meg a hátsó lánckerék csavarjára a takaró kupakra, ha volt rajta eredetileg egyáltalán :)
Mennyiért adnád ezeket utánvéttel?
Szia! Már csak a két csavarra lenne szükségem, meg esetleg ha a hátsó lánckerék csavarját takaró "kupakra", de abban nem vok biztos h volt rajta gyárilag :) Mennyibe lennének ezek postával együtt?
heló van mindenem