Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a tű típusa, illetve az alapjárati fúvóka?
hello. van egy eladó rotax 123-hoz gyújtásalaplapom!
ha esetleg érdekel valakit
28as karbinál:

120-as főfúvóka, tű zégerje alulról a 2. ill 3. rovátkában (te döntesz)

Gyertyát jó írtad!
Hali!
Nagyon sürgősen keresnék rv4-es lendkereket! :D ide írhattok mindennap nézem! köszike, hali
Sziasztok!

Nem érdekel valakit egy Dellorto PHBH 28 ND típusú manuális szivatós, jó állapotú karbi, tökéletesen működő Af1 Futura mociról?

Rotax 123 blokkon volt, az eladás oka hogy 32-esre cseréltem a plusz teljesítmény reményében.

Érdeklődni e-mailben vagy itt a fórumon.
willowfield87@gmail.com
Üdv!

Valaki tudna nekem adni egy alap beállítást az AF1 125-höz? Tű, fűvóka, stb. Illetve mi a gyárilag előírt gyertya, az NGK b10EG?

Köszi,
email ment
Láttam lejjebb a tükrökről készült képeket és megfelelnek nekem. Egy számlaszámot szeretnék kérni és el tudnám a 4 ezret plusz a posta költséget amit nem tudok pontosan mennyi. Írjon vissza pontosan mennyit küldjek és elutalom a számlára. kundika@citromail.hu-ra kérném a számlaszámot és hogy mennyit. Köszönöm. Üdv
Ha kérhetném akkor tudnál közelebbi fényképeket is csinálni? Ha tetszik akkor tutira érdekel! A képeket a kundika@citromail.hu ra küld. Előre is köszönöm.

Üdv Boér Kund
szia..... írtam emilt.... előbb azt dumáljuk meg amit az emiledbe kérdeztem oksam..köszi...
lehet Te ezt javaslod, nekem viszont tapasztalataim vannak olajjal...két különböző dolog. 10W40 ugyanolyan jó a hajtóműbe mint a 75W.
Az általad felsorolt olajok nagyon jók. De hogy a Repsol a legrosszabb...hát éppen az ellentéte...nagyon szereti a Rotax.
igen biztos a legrosszabbat barátom . Azért ilyen kijelentésekkel vigyázzunk már légyszíves ha lehet. Nem azért írtam, mert valaki azt mondta, meg valahol hallottam ... De te fogadjunk azért írtad mert valahol hallottad, hogy ilyen + olyan a Repsol...amit hallottál az tévedés.

Tények: 5 azaz ÖT éve, (abból 2 pályázás) ha hiszed ha nem Repsol 10W40-nel SEMMI azaz SEMMI gond, kopás semmi nincs a váltónál, se a kuplungnál, úgyhogy ezt a kijelentést ha meggondolnád azt megköszönném!
SAE 75w90 hajtóműolaj. FRANCIA márkájú olajat vegyél ha rám hallgatsz. (MOTUL, IGOL, ELF stb..)
A lehető legrosszabb olajat javasoltad...
Szia! Sajnos apriliához már csak a fényképezett alkatrészeim vannak :/ váltó hasonlók már elkelt mind!
Hali!
hány sebességes?
esetleg a váltó oldalt lefényképeznéd nekem? ha lehet kívül-belül :)
köszike!
Üdv!

4E párban.. elég jó állapotban vannak mint a képen is látszik. Van már egy másik jelentkező is. De még semmi sem biztos...
Érd:
v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
Sziasztok pár alkatrész RV 50es blokkhoz:
Üdv. Érdeklődnék hogy megvannak e még az af1 futurára való tükreid? Ha igen akkor mennyi lenne az ára?
Aprilia Af1 Replica-ról származó Arrow rezonátor és hozzátartozó gyári Aprilia végdob (szinezett). Normál jó állapotú a rendszer, szépen szól vele a motor és teljesitményt is dob rajta!
érdeklődni leginkább emailon lehet:
patvaros87@gmail.com

Üdv
Szia ! Persze, írd a címed és megy a sapi!
szia....CIMBI:) végre elérkezett a szivesség ideje...:) szeretnék hozzájutni egy aprilia alum inium tanksapihoz kulccsal együtt:) mit szólsz hozzá..tudsz benne segítteni?
Üdv keresek rotax 127-es főtengelyt!
eladó arrow rezonátor az ára 15e
tel:06307316232