Én tudok Neked adni egy Replicát ugyanolyan színűt mint a tiéd!
Blokk, elektronika, tükrök, plexi kivételével, hibátlan fékekkel, kerekekkel, idomokkal, gumikkal együtt. Meg van egy csomó alkatrész, ha eljössz csemegézhetsz.
Ára: 65eFt
Ha érdekel jelezz mert hamarosan szedem szétfele.
Ha nem kell egyben, akkor vannak azok a cuccok amik téged érdekelnek!
Hali! Segítsetek nekem légyszíves. Készülök egy motornak a megvételére. AF1 vagy Honda NSR 125 játszik. Az AF 1 Mennyit eszik. melyik megy jobban? melyik megbízhatóbb? Mind két motor 93-as gyártmány.
Szia! Nem gondolkodtam még áron csak most, hogy felnéztem a fórumra láttam az érdeklődésed. Bocsi de hirtelen fogalmam sincs. Ha neked van vmi elképzelésed akkor írd meg privátban. ikaralyos@freemail.hu Amúgy szabolcsban van a motor Nyíregyházához közel.
Van elsőfékhez munkahengerem, karom tartállyal, csővel meg egy hátsó komplett rendszerem, betétek hiányoznak belőle., AF1 50-ről lettek leszedve, nem tudom egyezik-e a kettő!
tamasitibor95@citromail.hu
szeva, tudnál még egy pár képet küldeni nekem rola, meg kérdezném a hátsofék munkahenger sincs meg?és az elsö fék mikro kapcsolo kilométer spirál ijesmi megvan? és mijen árban van? irj várom
Szia! Nekem van egy komplett replicam, ha a koszt leszámítjuk szép állapotban. Első hátsó fék hiányzik róla kompletten. (karok rajta vannak+első tartály is) Hüvelyeztetve lett a henger. Ezután szinte nem is mentem vele mert elköltöztem. Új lamella szett van benne. Az idomok gyári fényezésűek, az egyik oldalon van némi lehorzsolódás. kb. 4 éve áll garázsban, letakargatva.
Blokk, elektronika, tükrök, plexi kivételével, hibátlan fékekkel, kerekekkel, idomokkal, gumikkal együtt. Meg van egy csomó alkatrész, ha eljössz csemegézhetsz.
Ára: 65eFt
Ha érdekel jelezz mert hamarosan szedem szétfele.
Ha nem kell egyben, akkor vannak azok a cuccok amik téged érdekelnek!
tamasitibor95@citromail.hu
ára:4000Ft
az egy rv4-es ha jól látom? :D
ha igen akkor a sebességek gyáriak benne?
http://alkatreszek.schliemann....