Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

123 rotax blokk alkatreszek eladoak gyujtas alaplapon kivul minden van!Henger egester vizter bendix onindito fotengely olajszivatyu stbstb! 06203757104 csak telefonon emailt nem jo!
bocsi de ez nem 65 ezret ér hanem 120 ezr az ára
Én tudok Neked adni egy Replicát ugyanolyan színűt mint a tiéd!

Blokk, elektronika, tükrök, plexi kivételével, hibátlan fékekkel, kerekekkel, idomokkal, gumikkal együtt. Meg van egy csomó alkatrész, ha eljössz csemegézhetsz.

Ára: 65eFt

Ha érdekel jelezz mert hamarosan szedem szétfele.

Ha nem kell egyben, akkor vannak azok a cuccok amik téged érdekelnek!
aprilia af1 125 replicát keresek alkatrésznek cserébe adnák egy benelli 150 4t robogot.akit érdekel irjon köszi.
af1 az jobb mint az nsr fogyasztas kb ugyanaz!
Hali! Segítsetek nekem légyszíves. Készülök egy motornak a megvételére. AF1 vagy Honda NSR 125 játszik. Az AF 1 Mennyit eszik. melyik megy jobban? melyik megbízhatóbb? Mind két motor 93-as gyártmány.
neharagudj, válaszolnál az e-mailemre?
irtam imélt a cimedre,olvasd el és irj oda vissza köszi
Szia! Nem gondolkodtam még áron csak most, hogy felnéztem a fórumra láttam az érdeklődésed. Bocsi de hirtelen fogalmam sincs. Ha neked van vmi elképzelésed akkor írd meg privátban. ikaralyos@freemail.hu Amúgy szabolcsban van a motor Nyíregyházához közel.
és menyibe tartod a mocit igy,? és merre találhato mert én szálitani nemtudok és szekszárd környéki vok.
üdv hátsófék munkahengerem van sőt ugymondom komplettan van ha érdekel!
Semmilyen fék alkatrészem nincs. Csak régi képeim vannak amikor még használtam, ill. amikor vettem.
köszi 125-re nemjo
Van elsőfékhez munkahengerem, karom tartállyal, csővel meg egy hátsó komplett rendszerem, betétek hiányoznak belőle., AF1 50-ről lettek leszedve, nem tudom egyezik-e a kettő!
tamasitibor95@citromail.hu
szeva, tudnál még egy pár képet küldeni nekem rola, meg kérdezném a hátsofék munkahenger sincs meg?és az elsö fék mikro kapcsolo kilométer spirál ijesmi megvan? és mijen árban van? irj várom
Szia! Nekem van egy komplett replicam, ha a koszt leszámítjuk szép állapotban. Első hátsó fék hiányzik róla kompletten. (karok rajta vannak+első tartály is) Hüvelyeztetve lett a henger. Ezután szinte nem is mentem vele mert elköltöztem. Új lamella szett van benne. Az idomok gyári fényezésűek, az egyik oldalon van némi lehorzsolódás. kb. 4 éve áll garázsban, letakargatva.
giraffe64@freemail.hu címre írj, és ott megbeszéljük
Indexek Af1-re gyáriak, az összeset egyben akarom eladni!
ára:4000Ft
Ennyiért érdekel előreutalva postával
De ez még nem poweros nem rave hengeres valami mutáns de a váltó az ugyan az mint a rotax 127ért és a henger is rámegy!
Üdv ez egy aprilia af1-ben volt rotax 127-es blokk most bontotam, ezek maratak belőle.
Hali!
az egy rv4-es ha jól látom? :D
ha igen akkor a sebességek gyáriak benne?
Tudnál küldeni képet? csesztak79@freemail.hu mail-ra? Előre is köszi!
Eladó Rotax 123-as blokkal szerelt, Aprilia RS-125 alkatrészek, van minden!
http://alkatreszek.schliemann....
Rotax 127-es főtengelyre cserélném!