Legjobb ár érték. Nyugodtan rendelhetsz. Andris, ne is kérdezz mást, pályán is megyünk vele, bevált jó kialakítás, jó megmunkálás, hosszú élettartam, meg kurvajó ár.
üdv mindenkinek! olyan kerdesem volna hogy a regebbi 50es af1 be az rv blokk helyere beepitheto e az Am blokk es hogy atkell e alakitani vmit hozza? esetleg ha volna vkinek elfekvoben egy jo allapotu am6 os blokkja arra vevo volnek...
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék Aprilia Af1 50-es vagy 125-öst vásárlását tervezem!Egy pár kérdésem lenne a motorór? milyen olajat vegyek bele,mire figyeljek vásárláskor,utazótempó stb... válaszotok előre is köszönöm!
azért kérdezem mert van egy papiros replicám meg van egy futura aminek nincs papirja nemtudom átlehete tenni a vázat és akkort volna egy papiros futurám? ötlet?
érdeklödöm 1990 es 125 ös replica és 1994 es futura váza között van külömbség,? replica vázat futurába belehet tenni vagy nem egy forma? SEGITSETEK LÉCI KÖSZIKE
Gabi, az én motoromra értettem, nem a tiédre a 65ezret.
Szóval külön-külön:
-Váltókar - 2e
-2 hátsó lábtartó (szebbik) -- 3e
-power elektro - 5e
-komplett légszűrő (akkor már küldöm kompletten) -2e
-komplett hátsó fék(olajjal feltöltve, olajtartállyal, csak felrakod és go) -8e
-fordszámmérő - 2e
Összeszámolod akkor 22 ezer, természetesen kevesebbért odaadom, mondj rá egy árat amit megérne Neked.
Km spirálból is van egy, annak viszont a felső csavarja a kisebbik átmérős, Sintesi-é. Ha valahogy rá tudod rakni a te spirálodnak a felfogató anyáját akkor teljesen jó. Vagy kihúzod ebből a spirált és belerakod a Te házadba (talán ez a legjobb megoldás)
Tükröm sajna nincs. :(
nekem ezekre volna szükségem amit leirok: km spirál,váltokar 2 db hátso lábtarto konzollal,pover elektronika,balos tükör,légszürö ház csonkja az a müanyag nyak,hátso fék komplett,és egy fordulat mérö ora, enyi minden kéne nekem számold össze menyibe lenne és irj köszi.
Méretek:
53.95(A), 53.96(B), 53.97(C) 53.98(D) 53.99(E) 54.00(F) 54.5 és 55.0
Ezekben a méretekben tudok.
ára:20000Ft/db
Néhány kép:
http://alkatreszek.schliemann....
Minden van, érdeklődj e-mail-ben!
http://alkatreszek.schliemann....
Azt írtad, hogy számoljam össze külön mennyibe lenne. Hát ennyibe.
Robogóról szó nem volt.
22 eFt az alkatrészek összesen, de olcsóbban is oda tudom adni.
Szóval külön-külön:
-Váltókar - 2e
-2 hátsó lábtartó (szebbik) -- 3e
-power elektro - 5e
-komplett légszűrő (akkor már küldöm kompletten) -2e
-komplett hátsó fék(olajjal feltöltve, olajtartállyal, csak felrakod és go) -8e
-fordszámmérő - 2e
Összeszámolod akkor 22 ezer, természetesen kevesebbért odaadom, mondj rá egy árat amit megérne Neked.
Km spirálból is van egy, annak viszont a felső csavarja a kisebbik átmérős, Sintesi-é. Ha valahogy rá tudod rakni a te spirálodnak a felfogató anyáját akkor teljesen jó. Vagy kihúzod ebből a spirált és belerakod a Te házadba (talán ez a legjobb megoldás)
Tükröm sajna nincs. :(