Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tel:06 70 459-6036
Elérhetőséget tudnál adni?
Nekem van hozzá fordulatszám kihajtás spirállal kompletten 6000ft
Nekem van hozzá hátsó felnim gumival 6000ft
hali volna egy 150 4t benelli velvetem eladnám vagy cserélném 125-ös replicára, 50-es ként van a robogo de kis ütána járásal forgalomba hejezhetö.
Sziasztok Af1 europa rv3/ap blokk keresek fordulatszámmérőhöz fogaskereket meg spirált!
Köszi a segítséget!
Sziasztok.
Keresek 50-es futurához hátsó kereket gumival vagy gumi nélkül, de a legjobb az lehhe ha lenne rajta gumi.
Aprilia AF1 125 bontott alkatrészek-

Gyújtáskapcsoló-tanksapka - 7e/szett (több darab)

Lábtartók: 5e/pár

***HENGERSZETTEK, HENGEREK, FÉL BLOKKOK, FŐTENGELYEK, MINDEN BLOKKALKATRÉSZ*** (telefonon)

FÉKRENDSZEREK:

-első(komplett): 10000
-hátsó (komplett): 8000

-első teleszkóp kompletten: 7000 (szimmeringezésre szorul)
-feszültségszabályzó: 5000/db
-28 DellOrto karburátor(PHBH28RD): 8000/db
-központi rugóstag: 3000
-gázbovden(kompletten, osztott): 2500/db
-indexek(2db): 2000

-hátsó tárcsa, tengellyel: 3000

GYÚJTÁS:

-alaplap: 12000
-lendkerék: 12000
-gyújtótrafó: 12000

-membrán: 3000/db
-szívócsonkok: 2-3000/db (28as)
-láncszett: 6000/ komplett (e-h fogaskerék+lánc)

-olajtartály(elektronikák): 1500/db
-műszerfalak (Futura, Replica, Sintesi): 4000
-hátsó tárcsa(6,5mm!), tengellyel: 4000
-hűtőrendszer: 4000
-önindító: 4000

IDOMSZETTEK, IDOMOK, KEREKEK, GUMIK:

-125-ös SINTESI/REPLICA/FUTURA ÖSSZES IDOMJA VAN KÉSZLETEN: fejidom, PLEXI, oldalidom, faridom, lámpák, ülések.
-hibátlan ülések (fekete-piros)

Van pár darab első és hátsó gumi is! 110-130! 3-6000 Ft

Ha valami érdekel az alkatrészek közül és nem találod a leírásban, telefonon érdeklődj!
Szia!

Balos tükör kivételével mindenem van ami Neked kell, összesen 20 ezer forint lenne, egyben 15-ért a tiéd. (mindegyik hibátlan, tökéletesen működő alkatrész. A fék is.
köszi az ajánlatodat de 50be kapok komplett motort akor minek adjak tizezreket egy két cucért. de azért leirom mikéne és küldj egy ár listát.balos tükör.km spirál,váltokar,2 hátso lábtart konzolostol,hátso fékmunka henger és nyereg pover elektronika,és elsöfék lámpa kapcsolo az a pici kis kocka.enyi irj egy árat köszike.
heló komplet nincs de írd meg mikéne és kitalálunk egy jó árat tzptzp71@gmail.com
heló van 5ezer forint + posta
üdv rotax 127-es főtengelyt keresek!
Keresek komplett 125-ös replicát alkatrésznek sajátcélra mert nekem elégsok minden odavan.akinek lenne elado az irjon köszi.
Bármilyen 10W, 20W MOTORKERÉKPÁRBA való olaj.
Heló
Milyen típusú váltóolaj kell az af1 be (125ccm)?
Eladó Rotax 123-as blokkal szerelt, Aprilia RS-125 alkatrészek!
http://alkatreszek.schliemann....
szia.... tudsz felrakni nekem képet a léábtartó konzolról h neked milyen van a balos érdekelne....
AF1-es ez mind...nemtudom, hogy az RS-re stimmel-e :S ha igen beszélhetünk róla persze :)
heló
sport pro hoz keresek hátsó rugót lenne valakinek?
és ha van mennyiért?
szia cimbi..... kellene nekem sajátrészre egy rs bal lábtartó...cak pakk a felhajó darab és az alukonzol is amihez rögzítve van a váznál....meg a hátsófékpedál érdekelne..... privátba írsz nekem árat? előre is köszi.... telóm most nincs azon ugysem tudsz hívni....
Telefonon mindent elmondok.
30-403-65-51.
hali mi az ára?
Eladó Rotax 123-as víztérfedél, hibátlan.
hát kedves uram akkor engedelmeddel mennyiért adod? emailem tudod :D