A HÁROM lehetséges verzió (legalább is nálam), ARROW, JOLLY MOTO, GIANNELLI.
Ezekből talán lehet találni használtan rendszereket, bár Jolly-t nem hiszem.
Ha megveszel egy ilyen rendszert minimum 30, max 30eFt készíts be. Ha megvan és felszerelted, akkor a karbit is lehet feljebb fúvókázni. Ezek 4 kilóval könnyebb rendszerek, minta gyári dögnehéz aprilia. Vékonyabb falúak, ezáltal érces, csörgős hangjuk van.
Vehetsz csak rezót is, az számít igazán, de a dobokat is keményen beletervezik a gyártók.
Ha már felteszed, akkor is jobb lesz a motor, de hangolással lesz az igazi.
Bence help mí szeretnék egy új rezonátort és egy dobot 125ös af1emre, mit kell tudni ebben a témában milyen gyártótól keressek és mire kell figyelni 5letek tippek?
akkor biztos a motorom előző nagyon "figyelmes" és "törődő" gazdája levágta.. na mind1, simán elhiszem, a főtengelynek elég nagy ütése volt, szar volt minden meg 98-as rs fej- és oldalidom van rászabva, a plexi egy darab sz*r volt szal... :D
az enyémbe 23000 vab, ebből durván 2500 az enyém, és ahhoz képest h sokan mondják, hogy olasz motor meg 2t azt szétesik, nekem annyi bajom volt/van vele, hogy karbi tisztítás 2x, 2 hátsó defekt, meg egyszer a lendkerék szegecselése adta meg magát, úgyhogy szerintem nem sok ez... :D pedig használom néha 12-ig ha olyanom van :D egyszer lett üresben rendesen megforgatva, akkor 15 körül volt, majdnem a 8-assal átellenben :D megjegyzem üzemmelegen, és bejáratva
hát nekem rv 6 os :) 9500 rpm körül megy 110-et. most nem vagyok otthon de majd lefényképezem. amúgy van külön felcsavarozható helye.meg ahogy emlékszem nekem a leghosszabb áttétel van, fogszám most nemjut eszembe, de minden gyári rajta, és már majdnem 30 000 km van benne
Ezekbe fent van az 1 és a több lent? :D
Ezekből talán lehet találni használtan rendszereket, bár Jolly-t nem hiszem.
Ha megveszel egy ilyen rendszert minimum 30, max 30eFt készíts be. Ha megvan és felszerelted, akkor a karbit is lehet feljebb fúvókázni. Ezek 4 kilóval könnyebb rendszerek, minta gyári dögnehéz aprilia. Vékonyabb falúak, ezáltal érces, csörgős hangjuk van.
Vehetsz csak rezót is, az számít igazán, de a dobokat is keményen beletervezik a gyártók.
Ha már felteszed, akkor is jobb lesz a motor, de hangolással lesz az igazi.
Remélem helpeltem
Nekem van, ha érdekel írj!
sz.schliemann@indamail.hu
Karbon mintás, sötétített indexek. 4 db / 5000 Ft
http://alkatreszek.schliemann....
sport-pro hoz keresek előre hátra indexeket!
Lenne valakinek?
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Üdv
Aprilia AF1 125-ösre keresek feszültségszabályzót, benzincsapot illetve vízhőfok jeladót. Valaki tudna jó áron esetleg? :D