hegesztve van a vázhoz?
mert nekem ha jól emlékszem hely nincs csavarnak, vágás nyomára sem szal nemtom... :/ ha nem kell szétbontanod akkor lefényképeznéd légyszi :)
am gondolom a tied is rv4-es, mennyit megy óra szerint 4.be 10000-nél? csak viszonyításképp :D az enyém 100 körül, de még húz, 15/38-as áttétellel :D
am srácok
esetleg vki nem tudja h gányolás nélkül lehet-e 50-es af1-re (még rv4-es) hátsó lábtartót rakni, úgyértem van-e helye:D mert szét szedni nincs kedvem meg így koliból nehéz is lenne.. :D szal ha vki tud vmit akkor nyugodtan megoszthatja velem, szívesen fogadok bárminemű infót:D a motor erejével nincs baj :D
nos szeretnék egy új rezonátort és egy dobot 125ös af1emre, mit kell tudni ebben a témában milyen gyártótól keressek és mire kell figyelni 5letek tippek?
ezt a motort voltam megnézni mert pont útba esett... hát amit ott láttam... A vízteret felöntötték 2 ütemű olajjal ! ! ! ! ! Konkrétan a víztartályba SZINTIG ! A gyerek nem akart engedni a 85 ezerből, a másik dolog, semmi áram nem volt a motoron, akksi bekötve, mégcsak egy füttyszó nem hagyta el a motort, se beindítani se betolni, összegányolt elektronika, tákolt kormánycsutkák, BERÚGÓKAR a váltótengelyen... nem volt gond, mert másikat vettem ami működött is, sokkal jobb áron.
aprilia af1 sintezit ,sport pro alkatrészek eladóak! papiros váz is van!
csak telefonon leszek elérhető! 06307316232
esetleg alkatrészészt tudnák ajánlani xperia x10i vagy arc s -t
mert nekem ha jól emlékszem hely nincs csavarnak, vágás nyomára sem szal nemtom... :/ ha nem kell szétbontanod akkor lefényképeznéd légyszi :)
am gondolom a tied is rv4-es, mennyit megy óra szerint 4.be 10000-nél? csak viszonyításképp :D az enyém 100 körül, de még húz, 15/38-as áttétellel :D