Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hegesztve van a vázhoz?
mert nekem ha jól emlékszem hely nincs csavarnak, vágás nyomára sem szal nemtom... :/ ha nem kell szétbontanod akkor lefényképeznéd légyszi :)
am gondolom a tied is rv4-es, mennyit megy óra szerint 4.be 10000-nél? csak viszonyításképp :D az enyém 100 körül, de még húz, 15/38-as áttétellel :D
Persze, nekem gyárilag van rajta :)
am srácok
esetleg vki nem tudja h gányolás nélkül lehet-e 50-es af1-re (még rv4-es) hátsó lábtartót rakni, úgyértem van-e helye:D mert szét szedni nincs kedvem meg így koliból nehéz is lenne.. :D szal ha vki tud vmit akkor nyugodtan megoszthatja velem, szívesen fogadok bárminemű infót:D a motor erejével nincs baj :D
Sziasztok! A mocimhoz keresek ülés alatti zárat ,természetesen egy kulcsal.Nem zavar,ha a zárcsere miatt kétkulcsos lesz a gép.
heló adj egy telefon számot és felhívlak
heló nekem van az eamilom tzptzp71@gmail.com vagy telefon 0630/459-4745
eladó! polini
hellósztok. valaki bont motort? első lábtartót keresek jobb bal oldalit gáz és fék pedállal köszi :)
nos szeretnék egy új rezonátort és egy dobot 125ös af1emre, mit kell tudni ebben a témában milyen gyártótól keressek és mire kell figyelni 5letek tippek?
na akkor mégse én vagyok a leghülyébb az af1hez
ezt a motort voltam megnézni mert pont útba esett... hát amit ott láttam... A vízteret felöntötték 2 ütemű olajjal ! ! ! ! ! Konkrétan a víztartályba SZINTIG ! A gyerek nem akart engedni a 85 ezerből, a másik dolog, semmi áram nem volt a motoron, akksi bekötve, mégcsak egy füttyszó nem hagyta el a motort, se beindítani se betolni, összegányolt elektronika, tákolt kormánycsutkák, BERÚGÓKAR a váltótengelyen... nem volt gond, mert másikat vettem ami működött is, sokkal jobb áron.
Nekem is van, ha érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@freemail.hu
Hmmm Érdekes AF 1 es !
helo van lendkerekem!06 20 3757104
heló van mind a kettő ha érdekl írj email a tzptzp71@gmail.com ra
Aprilia Af1 125 replica(rotax123)-hoz kellene nekem Állórész és a lendkerék, db-ját olyan 10-11 ezerig!
Alkatrészek építésből meg maradtak!
http://www.sportmotor.hu/motor...
nem kötekedésből mondom, de tudjuk ...

én is bontok és tele vagyok alkatrésszel, mégsem irkálom ki naponta a fórumra...

ha valaki idekattint 5 hozzászólással lentebb látja a tegnapi kommentet
Rotax 123-as blokkos, Aprilia RS-125-öst bontok!
A hátsó felni kivételéve van minden, ha valami érdekel írj e-mailt, az árakban megegyezünk!
nem egyszerű...talán zsolt nullanégyharminc
Sziasztok.Ha tudtok segítsetek,Aprilia tuareg 127-es rotax blokkoshoz keresek berúgókart.t.06303226463
aprilia af1 sintezit ,sport pro alkatrészek eladóak! papiros váz is van!
csak telefonon leszek elérhető! 06307316232
esetleg alkatrészészt tudnák ajánlani xperia x10i vagy arc s -t
elado egy af1 125 müszerfal csak a vizfok mérö hiányzik tartoval együtt 4500 ft
Sziasztok lenne egy eladó aprilia af 125 vázam,bölcsöm,segédvázam papirok nélkül ha valakit érdekel
heló szenderem van meg elméletileg első tárcsám is ha érdekel írj a tzptzp71@gmail.com ra