Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
50-es af1-nek szeretném levenni a hátsó lánckerekét de nem nagyon akar lejönni. hogyan kellene? és bont valaki 50-es sintesit? köszi!
Rotax 123-as blokkos, Aprilia RS-125-öst bontok!
A hátsó felni kivételéve van minden, ha valami érdekel írj e-mailt, az árakban megegyezünk!
ELADVA
Eladó hibátlan állapotú 90%-os Heidenau Sport hátsó gumi. 130/70 17-es, nagyon szép mintával. Pályán is megállja a helyét!
Ezzel a mintamélységgel megtehető távolság 125ös motor esetében, átlag utcai körülmények között ~15.000 kilométer

Ára: 5000 Ft
nem lehet elektronikus ha gyári...

a spirált nézd meg, hogy nem-e letekeredett a menetről az óra hátulján, esetleg a blokk kivezetésnél. Ha semmi, akkor vedd ki a spirált nézd meg az órát ha kézzel forgatod működik-e, és a blokknál a kihajtást.
hát gyanítom hgy elektronikus mert akkor kedződött amikor a gyertya pipa elkezdett bohóckodni
Gyertyapipa csere. Fordulatszám mérőd milyen, mechanikus vagy elektronikus?
sziasztok! lenne valakinek eladó alkatrésze af1 50 sintesihez? (rv 6) ezek kellenének:első féktárcsa(süllyesztett, ha jól mértem 290), berúgókar, lendkerék, jobb visszapillantó(ha lehet tartóval) és oldaltámasz. köszi a választ előre is!
a tűszelepcsere megoldotta a problematikát, viszont a téli állás alatt röhelyes gondok ütötték fel a buksiukat! pölö lejár a gyertyapipa és a fordulatszámmérőm hol mutat hol nem :D erre van 5let?
Állítsd be az úszószintet/üzemanyag szintet, ha műanyag az úszó és nem lehet állítani, akkor cseréld ki. De lehet még tűszelep is, azt is nézd meg h elzár-e rendesen.
Nekem ugyan ezt csinálja az YZ. Pedig nincs felakadva az úszó, és zár is rendesen a tűszelep. Csak sokkal szarabb szétszedni
na megvolt a tavasz első indítgatása akksitöltögetése stb, viszont azt vettem észre hogy nyitott benzincsapnál folyik a karbiból a nafta mintha fenn lenne akadva az úszó, pedig nincs szétszetem összeraktam ugyanaz amikor letettem ősszel még semmi baja nem volt... tippek? SOS PLS!
Rotax 123-as blokkos, Aprilia RS-125-öst bontok!
Van minden, ha valami érdekel írj e-mailt, az árakban megegyezünk!
Amal sem gyujtás komlettten tökéletes állapotban trafoval mindennel eladó müködő motorrol irány ár : 20e. Érd : takacsgabi@freemail.hu
heló!
Van egy eladó zsír új futura 125 gázbovdenem
8 e pénz az ára!
nagyobb problémád sose legyen
Én találtam egy helyet a power motor konzolán, hosszra minden jó, de feszül, meg fordítva van benne a csiga, mint a 2005-ös RS-nél.
én is gondolkoztam már ezen...nekem kábelkötegelővel van rögzítve, a középső váz keresztmerevítőre
Olyan kérdésem volna, hogy 125-ös Sport Pro-n a gáz bowden elosztó kis csiga, amiből jön a bowden az olajpumpához és a karburátorhoz, az hol van elhelyezve gyárilag? Fénykép is jól jönne.
Várják a bevetést
teljesen gond nélkül elfér?
Igen
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy 50-es Futurán hátul elfér a 130/70-es gumi?
okés