Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok ! Most megyek melozni ! Holnap de neked jo ?
hívj fel lécci! könnyebb telefonon!
szia. igen persze küldök estére meg lesz :)
Szia ! Érdekel a polini szett ! Képet árral tudál küldeni E-mail : kufu1984@freemail.hu
Mert az én próbálkozásomnak ez let a vége
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Bence ! Hogy lehet levenni ezt ?
van eladó POLINI hengerfejem kompletten , váltó alkatrészeim, komplett kábelköteg kapcsolókkal, pówer harang , membrán szívócsonk, műanyag fogaskerék, apilia feliratos műanyag a blokkhoz képet küldök árban megegyezünk.
A képeken látható alkatrészek eladóak elcserélhetőek,ha kell valami jelezd!
udv rv4 hez van komplett gyujtasom ha erdekel!06 20 375 71 04mukodo motor mert tegnap meg mentem vele csak felmondta az olajszivatyu a szolgalatot!
sziasztok 125 os red rose 123 rotax blokkal elado egyben vagy darabokban 160 as polini henger van rajta mindene meg van!Csak telefonin erdeklodj!06 20 3757104
Üdv a blokkot a főtengelyel menyiért adnád?
Cserélném Play Station 2 gepemet, egy joyyal, pár játékkal Rs központi telora.
Sziasztok!
Eladó: aprilia rv blokkhoz (50) komplett kuplung, jó állapot: 5000Ft
minarelli és rvhez CDI, hibátlan: 5000Ft
fesszab+relé+1 lánc is akad
Érd:
v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
jól van, reszeljél, építsél, idén úgy néz ki hogy sokan leszünk :)
a vázat még csakcsak áthegesztem a blokk felfogatásnál, de a komplett hajtást nem merném megreszkírozni hiába vagyok félig meddig szakmabeli.köszönöm a választ.
be lehet faragni, de nem éri meg. nem hozzá trvezett a váz, plusz a másik oldalt van a kihajtása...annyiért amennyiért vesztek egy blokkot meg beleküzditek, vesz egy 125-öst
jaja, 1-esbe csutkás gyorsításnál rángatás és kuplung nélkül tankra dőlve felveszi az elejét... :D
tengermély tisztelet,egy ismerősömnek szeretnék segíteni.
első körbe érdeklődés szinten.egy 50es apriliája van am6os blokkal,szeretne kicsit többet kihozni belőle.szétkaptam a blokkot,gyakorlatilag kuka az egész.emlékeim szerint az af1 125ös blokkja belefér,igaz-e? használható állapotú blokkot tud-e valaki és ha igen mennyiért? természetesen tokkal vonóval,karbi gyújtás kipufogó és minden ami a beépítéshez szükséges.
szedheti a lábát a kis szerkezet, jól hangzik az összeállítás
még mindig igen , Brezován 100% , hogy indulok, de a többin is szeretnék
az fain... :D
az enyémben 70-es henger eggyűrűs vertx dugóval, polini hengerfej, 21-es v 23-as dellorto, fain csapágyak, polini főtengely, 10l-be keverek 1dl castrol versenyolajat + a különolajzásban is az van. arrow rendszer, hozzákarburálva, jól tömve.
15/38-as áttétellel simán gyorsulom le a 80-asokat meg a 4t 125-ösöket is :DDD sajnos csak 4 sebességes saccra 100-110 a vége, üresben 14-15e körül forog, nem is kicsit :D
mami kupára jössz?
125-ös igen.

A cuccok benne:
Vertex TM Racing egy gyűrűs dugó, boyesen membrán, pneumatikus power, hibátlan Gilardoni 2-es segédkipufogónyílásos henger, 34 DellOrto, Arrow kipufogórendszer (finomhangolások). 100as benzinnel 30as keverék körül fog menni. Rengeteg módosítás van a motoron a súlycsökkentés érdekében. 100 kiló körül lehet a száraz súlya. Kb ennyi a motorikus része, kb 35-40 ló között lehet. Ezenkívül RS kp teló van benne, pályamotor, így slick gumik vannak rajta. Képeket majd lövök!
125-ös a gép ugye? és gondolom nem a gyári cuccokkal :D