Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a külőmbség az 1 gyürűs és a 2 gyürűs dugattyú közöt ?
Nekem van spirálom!
ok
köszi de csak a csiga kell, mindent amit irtál az nekem jo ahogy van. lábtartom meg van. köszi, :)
az elkelt sajnos. addigra kiveszem a mociból. Tudok neked adni hozzá még normális fejidomot, plexivel együtt ami nem olyan suta mint a mostanid. Plusz a fejidom alatti műanyagot ami a fejidommal van egybe...azt is. Plusz egy műszerFALATOT is, amin jó fordszámmutató plusz fejidomtartó konzolt is. Hátsó lábtartót is , gyárit, előre normális indexeket, plusz ha kell valami akkor most olcsón elviheted ezeket.

EZT MIND A KM CSIGÁVAL EGYÜTT 15.000-ért odaadom.
aranyos vagy fizukor perkálom az 5e ft
spirálod nincs hozzá?
az az igazság, hogy nekem nem kell, egyik barátomat érdekelte volna a RAM.
Mind1 akkor, itt a kihajtás, ha kell, akkor szólj és küldöm!
hali. 2 db 512-esem van, meg vidikártyák vannak, meg ilyenek, cagiva mito/freccia-hoz vannak még cuccaim. de ha gondolod akkor küldök kp és cuccot. nekem igy is jo. neked lesz pc alkatrész meg kp. te tudod. köszi. :)
gratula
Kedves barátaim!

Az előzőekben irtam egy aprilia af1-el kapcsolatban. A hibajelenség a következő volt:
Akksi gyenge, a moci csak tolásra indult ezzel nem is lenne baj.
alapjáraton minden rendben van, minden müködik, minden viszajelző müködik lámpák jók, stb. azt hittem, hogy a fesszabájzó a hibás......de NEM.....most hoztam a havertól egy 5 hónapos akksit ami rendben volt azzal teljesen jól indult, minden müködik, lámpák, hőfok....stb. Rámértem az akksira és 14v mutatott a müszer, alapjáraton pedig 12.7v - 13.1v .
Tehát okulás gyanánt mindenkinek ajánlom, ha ezzel a hibával szembesül, akkor 1xübb a hiba mint gondolnánk. Remélem használt vmit ez a kis iromány. Tanuljatok belöle. Köszi!
természetesen értékegyeztetéssel és csak hibátlanok:)
DDR2 illetve DDR3 memória esetleg érdekelhet. Minimum 1GB-osak és minimum 2db.
rendben. köszi. ha összejön a pénz akkor ordibálok. neked nem kell alkatrész v vmi? moci vagy pc stb hátha megegyezünk. köszi.
Ment a zsé és a címem is!
érdekel akk a spirál?
az akkor parádés köszi szépen előre is, emailt írok Neked!
5mm a tárcsa vastagsága!
kihajtás csak. Rajta van a motoron, a fényképezőm szar, ugyanolyan mint a képen amit küldtél. Aprilia AF1 Futurán van, de az összesé ugyanaz, ez a darab hibátlan. Az ára ezért ennyi mert teljesen jó! Ha érdekel dobj egy mailt és megbeszélünk mindent. Bocs a képért, tényleg nem tudok most csinálni
km kihajtásod van? képet dobnál fel? köszi
nekem van egy jó. Az ára 5eFt előreutalva postával együtt.
inkább 1 kasit kérjél és probáld ki ugy! vagy bikakábelel ráteszed a auto aksira és akkor van feszültség
helló igen de most sincs a bontani vallo blokkon még henger sem :(
de van pár darab
az ára 2e
Szinte új spirálom van hozzá! Sztem megegyezik a méret az AF1-en és RS-en('92-es). A biztonság kedvéért mért le a csiga kihajtásának és a műszerfal kihajtásának átmérőjét.