Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia.... gabor8181@freemail.hu címen... nincsneki...
Ha neki nem lenne esetleg, nekem van egy ilyen díszrács a farokidomhoz.
RV4 50ccm blokkomat szeretném cserélni rv6-osra vagy eladni!

Irányára: 30eFt
garancz.jozsef@hotmail.com
06-30/8146410
gabor8181@freemail.hu
hello!
keresek rotax 123 lendkereket normal arban meg alaplap is erdekelne
ajanlatokat (kepek) kernem a
markisa_17@yahoo.com
Szia ! Teljes hossza 30cm !
Szia!
Dobj egy email címet!
Köszönöm!
Miért nem kérded meg inkább mito forumban, amit szeretnél tudni mito-ról?
szia ..igen én dolgoztam karbon fóliával..
mi volna akérdésed?most rajkok éppen össze egy karbonos genericet!
szia cimbi..... kéne nekem sport pro 125 höz... hátsólámpa és felette van valami diszléc...azis...
emilbe ird meg mibe kerülne gabor8181@freemail.hu köszi
Szia ByFzr halootam te értesz a motorokhoz esetleg egy Cagiva mito hoz értesz?
a kormánykiflit rosszul írtam...az ua.

hát jó a kérdésed. Minimálisat lehet kell húzni rajta,hogy a helyére menjen. Lehet a fejidomtartó picit deformálódott már...vagy passz :)
azt megköszönném, a csavarok helyei ugyanolyanok, mint az enyémen , szal eddig stimm :D
köszi a gyors választ!még annyit kérdeznék hogy az normális dolog ha a fejidom picit feszül ahogy rárakom a konzolra?
Sport Pro:

fejidom és plexi, (nem biztos, de a tartókonzol is szerintem), faridom, hátsólámpa, blokk (kinézetre), fordulatszámmérő spirál kivezetése a blokkon, váltóolajbetöltő máshol van, bölcső nélküli vázszerkezet (a blokk is teherviselő), elsőteló 40mm-es krómszárakkal van, a felső kormánykifli más, kormánykapcsolók már az RS-é, hátsóülés, lengővilla hátul, plusz a hátsó hardy tárcsa takarója a lánckeréknél is más.

Kb ennyiben különbözik hirtelen.
sziasztok!mi a különbség a futura és a sport pro között?idomzat,műszerfal konzol megegyezik?légyszi írjatok le mindent ami különbözik!köszi előre is!
Üdv!
Van rotax 123 váltó,kuplung,önindító bendixel!
Szia ! Szerintem jó bele ! De ha segit megtudom mérni a hosszát !?
szia!
nem tudod hogy jó-e 50-es replicába?
köszi
Figyelem ! Aprilia AF 1 Sintesi Replica hátso teleszkó Eladó ! A telo nem ereszti az olajat s a korának megfelelő álapotban van ! Ára 5.000ft az ár alku képes ! Elérhetőség :kufu1984@freemail.hu
okés köszi
Valamilyen biztosan van,holnap megszámolom hány fogas....
Írtam e-mailt.
Ez a hang dolog érdekes. Mindenki mondja, hogy vá, vinnyog, de szerintem is, egy olyan... Sok jó hang van, de ahogy egy ilyen pörgős 2T vette a fordulatot! Elképesztő! Én imádtam/imádom, csak nem motorozgatok már vele?
hello

nekem van önindítóm 123ra.

06 30 938 5629 vagy email adatlapon.