szia cimbi..... kéne nekem sport pro 125 höz... hátsólámpa és felette van valami diszléc...azis...
emilbe ird meg mibe kerülne gabor8181@freemail.hu köszi
fejidom és plexi, (nem biztos, de a tartókonzol is szerintem), faridom, hátsólámpa, blokk (kinézetre), fordulatszámmérő spirál kivezetése a blokkon, váltóolajbetöltő máshol van, bölcső nélküli vázszerkezet (a blokk is teherviselő), elsőteló 40mm-es krómszárakkal van, a felső kormánykifli más, kormánykapcsolók már az RS-é, hátsóülés, lengővilla hátul, plusz a hátsó hardy tárcsa takarója a lánckeréknél is más.
Figyelem ! Aprilia AF 1 Sintesi Replica hátso teleszkó Eladó ! A telo nem ereszti az olajat s a korának megfelelő álapotban van ! Ára 5.000ft az ár alku képes ! Elérhetőség :kufu1984@freemail.hu
Ez a hang dolog érdekes. Mindenki mondja, hogy vá, vinnyog, de szerintem is, egy olyan... Sok jó hang van, de ahogy egy ilyen pörgős 2T vette a fordulatot! Elképesztő! Én imádtam/imádom, csak nem motorozgatok már vele?
Irányára: 30eFt
garancz.jozsef@hotmail.com
06-30/8146410
keresek rotax 123 lendkereket normal arban meg alaplap is erdekelne
ajanlatokat (kepek) kernem a
markisa_17@yahoo.com
Dobj egy email címet!
Köszönöm!
mi volna akérdésed?most rajkok éppen össze egy karbonos genericet!
emilbe ird meg mibe kerülne gabor8181@freemail.hu köszi
hát jó a kérdésed. Minimálisat lehet kell húzni rajta,hogy a helyére menjen. Lehet a fejidomtartó picit deformálódott már...vagy passz :)
fejidom és plexi, (nem biztos, de a tartókonzol is szerintem), faridom, hátsólámpa, blokk (kinézetre), fordulatszámmérő spirál kivezetése a blokkon, váltóolajbetöltő máshol van, bölcső nélküli vázszerkezet (a blokk is teherviselő), elsőteló 40mm-es krómszárakkal van, a felső kormánykifli más, kormánykapcsolók már az RS-é, hátsóülés, lengővilla hátul, plusz a hátsó hardy tárcsa takarója a lánckeréknél is más.
Kb ennyiben különbözik hirtelen.
Van rotax 123 váltó,kuplung,önindító bendixel!
nem tudod hogy jó-e 50-es replicába?
köszi
nekem van önindítóm 123ra.
06 30 938 5629 vagy email adatlapon.