gyá,jóvanmilyenvagy! amugy lehet hogy nekem csak a kapcsoló alsó részére lenne szükségem, és ugye ha nincs kulcs hozzá nagyon te se fogod mire használni, ha össze tudnék épiteni a kettőből egyet megvenném. miccósz?
Szevasztok!
SÜRGŐSEN kell egy gyújtáskapcsoló 88as sintesi125 höz SOS 20 2632572
van eladó olajszint mérőm meg egy érintetlen futura kábelkorbácsom cserebere érdekel!
Nekem van olyanom. Írj emailt adatlapon megtalálod. De ha az a fogaskerék nem volt benne, akkor a vízpumpád se ment. Szóval azt nem szokták kivenni belőle.
Sziasztok!
Egy Aprilia AF1 Sintesi tipusu motorhoz keresek Olajadagoló Meghajtó Fogaskereket.
Mert most ki van kötve az olajadagolás, de deretném visszakötni.
Kinek van ilyenje?
Eladó Af1 125 papírok nélkül egy sérült nikaszilos hengerrel és egy jó állapotú vasperselyessel adok mellé egy új dugót is ami sajnos kicsi a másik hengerbe összekéne rakni csak Ár 100.000
van valakinek rotax 127 hengere 54, 54,5 max 55os dugatyuhoz furhato?
holnap föl is tudom adni ha kel más ne érdekel,?
Viccen kívül van egy gyújtáskapcsolóm, csak kulcs nincs hozzá.
Irtam mailt.
SÜRGŐSEN kell egy gyújtáskapcsoló 88as sintesi125 höz SOS 20 2632572
van eladó olajszint mérőm meg egy érintetlen futura kábelkorbácsom cserebere érdekel!
Nekem van olyanom. Írj emailt adatlapon megtalálod. De ha az a fogaskerék nem volt benne, akkor a vízpumpád se ment. Szóval azt nem szokták kivenni belőle.
Egy Aprilia AF1 Sintesi tipusu motorhoz keresek Olajadagoló Meghajtó Fogaskereket.
Mert most ki van kötve az olajadagolás, de deretném visszakötni.
Kinek van ilyenje?
Más irányból nem tudja vki h ugye van a motoromba rv4 es blokk és ha vennék egy rv6ost az beférni? méretben különbözik a két blokk?