Szia nekem lenne egy polinim cserébe érte egy nemsokat ment b-s dugattyuval és nikocilos szép állapotban 2 honapja lett felujitva a motortom és eszik rendesen irj ha érdekel
Rotax123-as blokkhoz Amal Sem trafó-gyujtáselektronika eladó. Vadonat újak, sokkal megbizhatóbbak és stabilabbak mint a gyári, 6 hónap csere garancia, bekötése gyerek játék ugyanugy szint-szin szerint kell mint a gyárinál. Kedvező áron eladóak!
érdeklődni itt lehet:
patvaros87@gmail.com
sziasztok van egy pár hátso lábtartom elado nagyon szép álapotban van nem hajlot meg semmi csa leszereltem amikor eladtam a motort és nálam maradt szoval elado akinek kel mondjon egy árat és küldöm postán sürgös lenne eléggé szoval nem egetverö árakért adom
sziasztok szeretnek venni egy aprilia af1 et 125 os elmeletileg 1991es elol hatul ket kerek lampa, milyen mas tipusokkal egyezik meg? Szuksegem lenne ket tukorre, tank sapkara,elso plexi (screen) ules zarra es labtartora. meg szerintetekmegbizhato motor? koszonom
sziasztok!sport prohoz nincsenek véletlenül valakinek robantott rajzai?ja és kellene nekem a hátsó lengővillának és az első keréknek a hézagolói,van valakinek eladó?
Azt szeretném még megkérdezni hogy van e az elsőfék karhoz olyan kis mütyüröd amibe a féklámpa vezetéket kell kötni meg az a kis nemtommi ami a kar behúzásakor zárja az áramkörét, ugyanis lássatok csodát "szétugrott?" a ketyere.... kezd ki lenni a bakancsom... szezon végére szétesik alattam a kicsikém...... pedig a széltől is óvom
06209238057
érdeklődni itt lehet:
patvaros87@gmail.com
Ehhez a motorhoz, van plexim, tanksapkám, ülészár nem biztos. Ha valami érdekel, az adatlapomon az elérhetőségem.
fotengelyem nincs meg gyujtasom jelenleg... mas minden van lenyegeben..
ha erdekel biztos talalunk vmi barati arat.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856