Rotax123-ba menne? Én tuti ezt venném kicsit drágább de már bizonyitott a prox tuti japán cucc az eggyik legjobb nekem is ez van benne. http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Olyan kérdésem lenne, hogy hajtókar csere előtt állok, mert a gyári gatyára ment. Találtam MEC. EUR. és MAZZUCCHELLI márkájú hajtókarokat. Árban nincs túl sok eltérés a kettő között. Érdemes ezeket megvenni vagy mind a 2 silány után gyártott minőségű?
a feszültség is kevés lehet az aksiba vagy gynge az öninditod és ne birja meghajtani anyira hogy kicsapogyon a bendx vagy a benix is rosz lehet nekm van mnd a 2 tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Szerintem szedd ki azt a bendixet és nézd meg.. . . . . . . . . Ha először sikított és cseréltél bendixet - jó lett.. Akkor adott a feladat. Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak :)))
Milehet az önindítómmal?
csak visít ha indítok.
egyszer már cseréltem bendixet használtat.
egy darabig jó volt de most megint szar.
vagyis mikor kicseréltem szerintem akkor sem volt tökéletes.
cseréljek megint bendixet? vagy lehet az önindítóm a rossz?
06 20 351 23 16
v.adam1992@citromail.hu
06307316232
MAZZUCCHELLI-t veném
Olyan kérdésem lenne, hogy hajtókar csere előtt állok, mert a gyári gatyára ment. Találtam MEC. EUR. és MAZZUCCHELLI márkájú hajtókarokat. Árban nincs túl sok eltérés a kettő között. Érdemes ezeket megvenni vagy mind a 2 silány után gyártott minőségű?
ird meg nekem e-mailben hogy mennyit kernel a trafoert
markisa_17@yahoo.com
van önindito ha kel az ár 5e
indít csak nagyon hamar vissza ugrik.
ha már meleg a motor vagyis fordulok egy pár kört,
utána már nehezen beindítja.
közútra a 2 gyürüs való!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Milehet az önindítómmal?
csak visít ha indítok.
egyszer már cseréltem bendixet használtat.
egy darabig jó volt de most megint szar.
vagyis mikor kicseréltem szerintem akkor sem volt tökéletes.
cseréljek megint bendixet? vagy lehet az önindítóm a rossz?