lehet allitani a lampa dolesszoget, van egy kis csavar a lampa alatt a fejidomban azt tekered akkor valtozik (az utat vilagitja majd nem az eget) vagy ha nem az idomban van alul akkor a lampanal az idom mogott a rogzitocsavarok rugosak es azokon tudsz allitani.
Sziasztok, lenne egy olyan problémám a Futurámmal, hogy az első lámpa szinte semmit se világít, vagyis világít csak alig látok vele valamit. Nem tudom, hogy minden futurának ilyen rossz a lámpája vagy csak az enyémnek, de teljes sötétségbe alig látom az utat. Tudnátok segíteni, hogy mivel lehetne egy picit "megtuningolni" a lámpát? vagy legalább ne az égbe világítson, hanem az útra?
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok !
Valaki tud segiteni hogy kell kérnem lendkerék lehuzott áprilia af1 futura motoromhoz ? 22x1.5 elvileg ez a mérete igaz ? Vagy valakinek nincs e fölös ?
Sziasztok !
Nem rég vettem egy Aprilia af1 futura 125 cm motort. Eddig nem volt rá időm kipróbálni mert kicsit letakaritgattam kimostam rajta a hűtőt meg stb .Ma kimentem vele rendes üzemi hőmérsékleten , erre mikor kihuzatom durrogott lehörgött cisszeget . Ennek mi oka lehet . Gyújtás probléma ? Ha leszedem a lendkereket hogyan kell beállítani? Tudna e valaki segíteni esetleg valami oldalt ajánlani ahol lenne leírás róla .
sziasztok
Aprilia af1 sport pro-ra a lánckerék méreteket szeretném megtudni(elsö-hátsó és láncméret) és milyen méretü karbi való rá gyárilag (123rotax)? ha tudja valaki megköszönném
Sziasztok!
Számomra már felesleges dolgok (tükör, km? spirál, fejidom) ha valakit érdekel mondjon egy árat és vigye. Fejidomról holnap rakok fel képet.
Hali!
ha valakinek esetleg rv6-os blokkja van a gépben az küldene légyszi egy-két képet a váltó oldali dekliről? :D
e-mailem: somimomi@freemail.hu (nem kiröhögni, 10 voltam )
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856