Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van komplett kuplungom is es akar darabokban is van ha csak vmi kell hozza.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
lehet allitani a lampa dolesszoget, van egy kis csavar a lampa alatt a fejidomban azt tekered akkor valtozik (az utat vilagitja majd nem az eget) vagy ha nem az idomban van alul akkor a lampanal az idom mogott a rogzitocsavarok rugosak es azokon tudsz allitani.
125os?

ha igen akkor en tudok neked csinaltatni lehuzot hozza. szerszamacelbol, 2500 ft-ert. postaval 3000 ft
Sziasztok, lenne egy olyan problémám a Futurámmal, hogy az első lámpa szinte semmit se világít, vagyis világít csak alig látok vele valamit. Nem tudom, hogy minden futurának ilyen rossz a lámpája vagy csak az enyémnek, de teljes sötétségbe alig látom az utat. Tudnátok segíteni, hogy mivel lehetne egy picit "megtuningolni" a lámpát? vagy legalább ne az égbe világítson, hanem az útra?
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok !
Valaki tud segiteni hogy kell kérnem lendkerék lehuzott áprilia af1 futura motoromhoz ? 22x1.5 elvileg ez a mérete igaz ? Vagy valakinek nincs e fölös ?
Keress meg bátran te is, van jó állapotú komplett kuplungom is!
Heló
Rotax 123 -hoz keresek komplett jó állapotú kuplungot!
ha valakinek van írjon
köszi
Szia!
Ha érdekel tudok benne segiteni, hibátlan állapotù alkatrészekkel! Érd:patvaros87@gmail.com
06303207630
Udv
van valakinek elado elsö és hátsoféke kompletten? akinek lenne elado az irjon de érdekelne még km spirál meg inditorelé.
adatlapomon az elérhetőség
tel:06307316232
Sziasztok !
Nem rég vettem egy Aprilia af1 futura 125 cm motort. Eddig nem volt rá időm kipróbálni mert kicsit letakaritgattam kimostam rajta a hűtőt meg stb .Ma kimentem vele rendes üzemi hőmérsékleten , erre mikor kihuzatom durrogott lehörgött cisszeget . Ennek mi oka lehet . Gyújtás probléma ? Ha leszedem a lendkereket hogyan kell beállítani? Tudna e valaki segíteni esetleg valami oldalt ajánlani ahol lenne leírás róla .
Aprilia Af1 futura alkatrészek eladók.AKCIÓSAN árral
Komplett Minarelli Am3 blokkgyújtással,hengerrel,kuplungal,berugókarral ahogy a képen is látható 20 000Ft
Membránok 3000Ft
kuplung kosár 3000Ft
szívócsonkok(Polini fém és fém szívócsonk) 3000Ft
,Airsal 70-es? szinte új hengerfej 2000Ft
Am6 váltó alkatrészek,léptetővillák stb.
Hátsó lengővilla 2000Ft
Hátsó Féktárcsa 2500Ft
Hátsó lánckerék 4000Ft
Feszültség szabályzó 2500Ft
Index relé 1500FT
Kábelköteg 2500Ft
Oldal támasztó 1500Ft
Hátsó fékpedál kompletten 2000Ft
Gyújtás kapcsoló(kulcs nélkül) 2000Ft
Fordulatszámmérő spirál 2000Ft
Olaj tartály 1000Ft
Hűtő elé műanyag terelő 2500 a pár.
Műszerfal 5000Ft(fordulatszámmérő,km/h,vízhőfok,mindegyik működik)
Lábtartók 3000Ft/pár.
Hátsó lámpa 3000Ft
Hátsó féknyereg(Grimeca) 2500Ft
Vízhűtő 3500Ft
Akkumulátor tartó 1300Ft
Hátsó teleszkóp himbával 4500Ft
Láncvezető alső,felső 2000Ft
Láncvédő 2000Ft
Hátsó sárvédő 2000Ft
Féktárcsa védő 1000Ft
Váltókar 1500Ft
Első futómű 15 000Ft
Vissza pillantó tükrök 3899/pár.
Ülés 2000Ft
Olajpumpa 1400Ft
Giannelli rezó,rozsdamentes véggel. 9999Ft :)
Tank,idommmal,tanksapkával,csappal 5000Ft
Oldal dekni 1500Ft
Vízpumpa 2000Ft
IDOMOK NINCSENEK!
elado cuccok AF1-hez: gyujtasalaplap, powerhaz es nyelv, powerbehuzomagnes, henger, vizterfedel, nikasilos hengerszett, fotengely, kuplung, valto, blokkfelek, deklik, trafo, feszszabalyzo, vhsb34 karbi, 28as karbi, .........

erd: attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Melyik oldalról rendeljek?
2000 ft egy új vegyél webshopban
az biztos hogy 420-as lánc kell rá.
sziasztok
Aprilia af1 sport pro-ra a lánckerék méreteket szeretném megtudni(elsö-hátsó és láncméret) és milyen méretü karbi való rá gyárilag (123rotax)? ha tudja valaki megköszönném
Sziasztok!
Minareli AM6os blokkhoz keresek első lánckereket, 415ös lánchoz, lehetőleg 12 fogas legyen
Sziasztok!
Számomra már felesleges dolgok (tükör, km? spirál, fejidom) ha valakit érdekel mondjon egy árat és vigye. Fejidomról holnap rakok fel képet.
Aprilia Af1 Futura 50-re visszapillantó tükröket vennék!

e-mail: magicnkr@gmail.com
ugyan az a 2
hali, indito reléje van valakiek elado? 123-as hoz kéne
Hali!
ha valakinek esetleg rv6-os blokkja van a gépben az küldene légyszi egy-két képet a váltó oldali dekliről? :D
e-mailem: somimomi@freemail.hu (nem kiröhögni, 10 voltam )
De ez futura-é vagy sport pro-é?