Én utcára Motul 710, és 800 is. 800-at minden 10 literhez tolok 1 dl-t , a 710 pedig pumpásan megy :)
Egyébként mito, 160as henger, nagykarbi.. top rezó..
nem szeretnék utcait... elegem lett az utcai motorozásból. Szerencsére még nem sérültem meg komolyabban, de mostmár biztos nem fogok. Nekem az a motorozás, amikor időre nyomjuk és lapon van a motor, kigyorsítások, féktávok stbstb... nekem erről szól ezt utcán nem lehet
passzolom a kérdéseid, válaszoltam volna rá, ha értek hozzá. Nem vágom a telókat. Mindig is távol álltak tőlem. Sajnos ez nem szerencsés pályamotorozásnál... A hátsó telóba fogalmam sincs. Elbaszódott az RS teló?
Pályára Castrol Power1, de lehet, hogy majd Motul lesz. Egy AF1 egész szezont power1-gyel ment, az hibátlan maradt. Ajánlom ezt az olajat NETRŐL megszerezni. Én is utánaérdeklődök, hogy milyen olajjal mennek az Apriliákkal a régebb óta pályázók.
Egy kis segitséget kérnék AF 1 /125ccm/ Replicaba első teleszkópokba és a hátso telóba milyen olaj jó ? Jók a képek ! Remélem addigra lesz utcai motorod ! Pályázásra milyen 2t olajat használsz ?
Sziasztok!Tudom hogy nem ide tartozik,de kéne egy kis segítség.Van egy körlámpás honda nsr 125-öm, most vettem, és főtengely kéne bele. Nem tudtok segíteni benne hogy hol találok hozzá?Előre is kösz!
akkor igy elso hallasra azt mondanam hogy azon tudsz allitani ami alul rogziti a lemezt az idomhoz, annak kene rugosnak lennie hogy ne lazuljon ki es megis lehessen allitani.
4 csavar van összesen, 2 a lámpa oldalán, 1 a lámpa alján a kis fülbe amivel a kis lemezhez csavarozom, meg az idomban egy csillagfejű 5ös csavar ami a lemezt fogja az idomhoz.
semmi rugos csavar nincs rajta alul vagy felul?
akkor gyanus hogy vki mar szerelgette es igy gyorsabb volt osszerakni ha kihagyta a lenyeget. ha tudsz varialni azon a lemezen a felfolgatason akkor probald meg azzal, ertelemszeruen lejjebb kell donteni hogyha nagyon felfele vilagit.
igen 125 ös :) akkor élnék a lehetőségél .Mikorra tudnád megcsinálni esetleg fényképet küldjek a lendkerékről . Lenne még egy kérdésem ha motor melegen nem pörög ki hanem durrog mikor ki akarnám húzatni meg csattog ez mire utal ?
Egyébként mito, 160as henger, nagykarbi.. top rezó..
Pályára Castrol Power1, de lehet, hogy majd Motul lesz. Egy AF1 egész szezont power1-gyel ment, az hibátlan maradt. Ajánlom ezt az olajat NETRŐL megszerezni. Én is utánaérdeklődök, hogy milyen olajjal mennek az Apriliákkal a régebb óta pályázók.
Egyelőre van még, de eladó. (FZR)
A Hondát és az AF1-et csak pályán használom...az AF1 friss szerzemény.
Íme:
e-mail: magicnkr@gmail.com
akkor gyanus hogy vki mar szerelgette es igy gyorsabb volt osszerakni ha kihagyta a lenyeget. ha tudsz varialni azon a lemezen a felfolgatason akkor probald meg azzal, ertelemszeruen lejjebb kell donteni hogyha nagyon felfele vilagit.
tel:06307316232
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
amugy 1-2 nap alatt megvan a lehuzo.